Brad Pitt levágatta a haját, azt még nem tudni, hogy milyenre, de az biztos, hogy megvált a megosztó, hosszú hajától. Állítsunk tehát emléket egy szép nagy galériával a szexi sztár frizurájának, ami annyira bénán állt neki, hogy már igazából menő volt!

Brad Pitt-től sosem állt távol a hosszú haj, a 90-es évek közepén is volt már ilyen frizurája, viszont ami az akkor nagyjából 30 éves színésznél még elment fiatalkori lázadásnak, ötvenhez közeledve már sokkal inkább tűnt a férfiakra jellemző midlife crisisnak.

A napokban viszont levágatta a haját. Az szinte biztos, hogy kényszerűségből, az új filmjében egy II. világháborús katonát alakít a fronton, és hát azt nem lehet igazán hitelesen hátközépig érő hajjal. Egyelőre nincsenek képek az új frizuráról, csak egy baseballsapkás fotó árulkodik róla, hogy megvált a mostanra már tényleg a legelvakultabb metálosokat is megszégyenítően hosszú hajától.

Mivel katonát játszik, nagy eséllyel sima, rövidre borotvált haj van a sapka alatt, kérdés, hogy meddig marad rövid a forgatás után.

Az elmúlt pár évben a hosszú haj minden előnyét és hátrányát bemutatta, nézett ki csövesnek, macsó modellnek, metálos lázadónak, de úgy látszik, minden sikerszériának vége lesz egyszer. Emlékezzünk Brad Pitt hosszú hajára egy szép nagy galériával!