Alekosszal egészen biztosan jókat ihatna, Klapka Györgynél pedig garantáltan családtagnak érezhetné magát. Összeszedtünk öt celebet, és azt is megmondjuk, miért lenne jó, illetve rossz az együttélés velük. Adjon egy pontot arra, akivel akkor se menne egy lakásba, ha inkább a híd alatt kellene laknia, és tízet arra, aki álmai lakótársa!

Alekosszal

Érvek mellette:

Aki az exvillalakóval összeköltözik, az minden kétséget kizáróan hatalmas dorbézolások résztvevője lehet, hiszen köztudott, hogy Nagy Alekosz szereti a piát, főleg a drága, minőségi alkoholt. A görög ráadásul rövid távon elég szórakoztató, nem véletlen, hogy a Való világ negyedik szériájának nézői őt hozták ki győztesül. Valószínűleg beszélgeti is jókat lehet vele, Simor Olivérnek legalábbis sikerült.

Érvek ellene:

Az antialkoholisták számára viszont biztosan nem Alekosz a megfelelő lakótárs, főleg, hogy az exvillalakó a legtöbb esetben nem ismeri a mértéket, a villában sem volt igazán egy józan pillanata sem esténként. Valószínűleg a felszólalásai is unalmasak egy idő után, és szórakoztatni is csak rövid távon szórakoztat, a Való világ után már sem a saját feleségkereső műsorában, sem pedig az Összeesküvőkben nem tudta hozi a tőle elvárt szintet. Mániás viselkedése is hamar mások agyára mehet: rendmániás, több száz darab szobapapuccsal rendelkezik, hogy senki ne mászkáljon a szőnyegén kinti cipővel.

Baukó Évával

Érvek mellette:

Aki inszomniás, annak mindenképp VV Évával közösen kell lakást bérelnie. Baukó élete ugyanis másból sem áll, csak abból, hogy a Facebookon keresi a bulizni vágyó ismerőseit, aztán bulizik, majd posztolja a bulizásról készült fotókat. Annak is érdemes Baukó Évát választania, aki szeret mártírkodni vagy gondoskodni másokról, ezeket ugyanis garantáltan megteheti mellette.

Érvek ellene:

Akik eddig együtt éltek az exvillalakóval, azok címlapra kerültek. A dolog szépséghibája mindössze annyi, hogy ennek oka legtöbb esetben valamiféle balhé vagy bántalmazás volt, hol az egyik, hol a másik oldalról. Baukó általában a saját cuccait követeli vissza lakótársaitól, de az is megesett már, hogy őt vádolták meg lopással.

Fluorral

Érvek mellette:

Fluorról a Mizu című száma mellett mindenkinek az ugrik be, milyen szépen éltek ők együtt korábban SP-vel. Hát kell ennél nagyobb reklám?

Érvek ellene:

Az új lakótársnak osztoznia kellene a helyen Dögöny Hadnaggyal, aki a zenész nyula. Fluor mindemellett ragaszkodik a saját fotófalához, és még a sapkagyűjteménye is az egyik falon kapott helyet. És olykor furcsa mód simogatja a hűtőt.

Klapka Györggyel

Érvek mellette:

Klapka György szinte családtagként kezeli azokat az albérlőit, akik jelenleg abban a lakrészben élnek, ahol az üzletember elhunyt exfelesége, Mary Zsuzsi élt korábban. Ráadásul szinte ingyen, hiszen a fiatal párnak mindössze a ház körüli munkában kell besegíteni.

Érvek ellene:

Az üzletember bármennyire is fiatalos és modern gondolkodású, mégiscsak 86 éves már.

Zámbó Krisztiánnal

Érvek mellette:

Első kézből értesülhet arról, hogyan szolgál Zámbó Marietta egészsége, és akár még ingyen jegyhez is juthat a csepeli művházban tartott Zámbó Jimmy emlékkoncertre. Sőt, ha nagyon összebarátkoznak, akkor még a családot is megismerheti, márpedig ki ne akarna Zámbó Árpy haverja lenni? Hiszen kedves ember.

Érvek ellene:

Együttélés szempontjából nincs túl jó híre. A tavalyi X-Faktor kezdetekor először Szabó Dáviddal lakott együtt egy lakásban, ám a versenytársa az első adandó alkalommal elcuccolt onnan. Zámbó Jimmy fia később Stone lakótársa lett, aki rövid idő alatt kikészült Zámbótól, mint mondta, a srácnak néha olyan dolgai vannak, mint egy tizenkét éves gyereknek, és ha valaki nem érti meg, megsértődik. Nem beszélve arról, hogy valószínűleg lelkesen skálázik otthon.


Ha meg nem találta meg köztük az ideális társat, keressen lakótársat, mondjuk itt.