A modellként indult műsorvezető a szintén a VIVA házi arcai közé tartozó Sanyócával vezeti a Menny' a pokolba című celebszívató műsort. Most mindketten elárulják, mennyire élvezik megkérni az embereket arra, hogy nyúljanak egy bogárral teli akváriumba.

Egy ideje már folyik a VIVA celebszívatós műsora, a Menny' a pokolba, aminek ugyebár az a koncepciója, hogy a jelentkező civil játékosok mellett mindenféle híres embert is kellemetlen helyzetbe hoz. A Sarka Kata énekeltetésével már kitörölhetetlen nyomot hagyó műsort a tévé bejáratott arcai, Iszak Eszter és Sanyóca vezetik. “Ez egy teljesen új típusú élmény volt, mivel game show-t meg sohasem vezettem, sőt meg szereplőként sem vettem reszt ilyenen, voltak sokkoló, és vicces pillanatok is” – mondta a Velvetnek Iszak, aki nagyon örül neki, hogy a civilek közül is érkeztek olyanok, akik bevállalnak dolgokat. Hasonlóan elégedett a helyzettel Sanyóca: “Egy olyan közönségnek alkottunk műsort, akik szeretik a celebeket nemcsak a fényben, a pompában látni, hanem akár gusztustalan helyzetekben, amikor szívatják őket. Én szerettem volna, ha még durvább lesz, de a délután 4 órás kezdés ezt nem engedte” – vallott problémáiról az egyébként zenészként is dolgozó férfi.

A vetélkedőben Sanyócának jutott az aljas szerepkör, ami mellett nem is meglepő, hogy mi volt a kedvenc része. “Az egyik  legemlékezetesebb pillanat, amikor az áramot kellett kezelnem. Az történt, hogy a szereplők sportoláshoz használt áramos ruhát viseltek, és pezsgőt kellett felszolgálniuk, miközben énekeltek, én meg irányítottam az áramot. Amikor Győző az IHM-ből vitte a poharat, feltekertem az áramot és annyit kapott, hogy a kezében lévő pohár elroppant. Ez nagyon vicces jelenet volt.”

A két műsorvezető a kamerák előtt is szeret civakodni, amit jó kollégákként átvisznek a magánéletbe is, mert hogy ők ilyen laza fiatalok, és még bulizni is együtt járnak néha. Abban viszont mindketten megegyeznek, hogy nem akarnak teljesen átmászni azoknak a celebeknek a világába, akik többek közt a műsorukban is megjelennek. “Ez valamennyire tudatos. Amikor feltűntem a televízióban, többet engedtem, azonban gyorsan rájöttem, hogy nem én vagyok, aki az életének minden részletét szívesen kiteregeti. A magánéletemről például már szinte egyáltalán nem szeretek a nyilvánosság előtt beszélni” – vallott csendes életének okairól Iszak Eszter. Mivel Sanyóca nem egy szép nő, neki talán könnyebb ezzel megküzdeni, de az éjszakai élet ismert arcaként neki is érdemes néha figyelni, mit mond. “Igazság szerint én nem tekintek úgy egy ismert emberre, mint celeb, nem is rajongtam soha senkiért itthon és nem is úgy élem meg. Azt nem szeretem, ha az ember életében vájkálnak. 26 évig éltem távol ettől a világtól, az utóbbi egy évben kicsit változott a helyzet, de mindig figyelek erre az interjúk során is, a zenekarral is ezt tesszük” – mondta, majd gyorsan elbüszkélkedett vele, hogy a Mary Popkids hamarosan külföldön is fellép.

Mivel nem szívesen beszélnek a magánéletükről, gyorsan megkérdeztük őket a magánéletükről. Iszak a TNT csúcszenekarból ismerhető Dobrády Ákossal van együtt már jó ideje, de a kapcsolatot kissé megnehezíti, hogy a férfi Rómában él, de ő jól van így. “Ha az ember szerelmes, teljesen természetes hogy képes kompromisszumokat kötni, nekem ez a helyzet egyáltalán nem fárasztó, boldog és kiegyensúlyozott vagyok.” Sanyóca lányrajongóit is le kell lomboznunk, ugyanis neki is van állandó partnere. “Van, egy színész leányzó. Kedves, aranyos, jól tud főzni. Az összes tökéletes tulajdonság megvan benne, amit egy nőben szeretek” – vázolta fel elvárásait.