Az X-Faktor idei őszi évadában nagy celebcunami van kialakulóban, az RTL Klub ugyanis sok ismert arcot rángatott be a tehetségkutatóba. Ahelyett, hogy a civilek kiszorulásán puffogna, inkább nézze és szavazza meg, mely ismertebb versenyzők nyújtották a válogatón a legjobb teljesítményt! A legjobbnak adjon 10-est, a legbénábbnak 1-est!

01. Krasznai Tünde

Az első adásból nem annyira énekhangjával emelkedett ki Krasznai Tünde, mint őszinteségével. Ő egy szűk réteg, a pornókedvelők számára lehet ismert, ugyanis az öregbácsis pornótól az análig mindent bevállalt anno. Kellett a pénz.

02. Szabó Ádám

Szabó Ádám már befutott a csatorna másik tehetségkutatójában, a Csillag születikben harmonikatudományával, de most újabb műsorba jelentkezett, és Adele Skyfallját adta elő, ami be is jött a közönségnek.

03. Tóth Marcell

ByeAlex unokatestvére, Tóth Marcell is sikeresen vette az első akadályt, és továbbjutott. Érdekesség, hogy a két flrfi mindössze fél éve találkozott először.

04. Karsai Kata

A konkurenciánál befutott Karsai Zita táncosnő féltestvére, Kata is megmérette magát, ő már a Megasztár negyedik szériájában is feltűnt korábban, így új igazolás az RTL Klubnál.

05. Bozsek Márk

Az összes celeb(rokon) közül az egyik legkellemesebb meglepetés a Barátok közt Szabija, polgári nevén Bozsek Márk volt, aki alázatosan és tehetségesen adta elő produkcióját a harmadik válogatón. Egyedül azt nem értettük, miért hozott be a zenei aláfestésen kívül egy fehér dobozgitárt.

06. Bátky Zoltán

Ha nem is országos celeb, de metálos körökben azért ismert BZ, azaz Bátky Zoltán neve, aki korábban egyebek mellett a Stonehenge együttesben énekelt. Bátky jelenleg az After Crying és az At Night I Fly zenekarok énekese, és természetesen tovább is jutott a műsorban.

07. Miskovics Róbert

Miskovics Róbert ugyan vélhetően nagy tapsokat gyűjt be a Madách Színház színpadán, de az X-faktor nem volt meg benne. Három nemmel szavazta ki a zsűri a beégő musicalszínészt.

08. Somorjai Ilona

Az utolsó adásra mindent egy lapra tettek fel a faktorosok, egy kalapnyi ismertebb arcot vonultattak fel. Somorjai Ilona, a Bestiák Bee-je is megjárta a válogatót, Gesztiék persze egyből felismerték. Ugyan egy énekesnőtől jobb produkciót is el lehetne várni, de a zsűrinek ez is elég volt ahhoz, hogy továbbengedjék.

09. Bíró Andrea Mária

Ugyanebben az adásban jelent meg Nagy Alekosz egykori nőkereső műsorának szereplője, a férfiak álma, Bíró Andrea Mária, akinek csak akkor lett nagy hangja, amikor a mentorokat a végén helyreutasította. A hisztije annak volt köszönhető, hogy a mentorok megpróbálták visszarántani a dal ritmusába a zenével köszönőviszonyban sem lévő nőt. Füldugó ajánlott!

10. Nádas Gábor Dávid

Nádas György fia, Gábor is megjelent a versenyben, és produciójával nagyon megosztotta a mentorokat. Alföldi nem tartotta alkalmasnak a továbbjuttatásra a humorista gyerekét, aki valóban nem volt túl meggyőző. A Tóth-Geszti-Szikora triónak azonban bejött.

11. Danics Dóra

Ugyan elsőre valószínűleg nem mond sokat Danics Dóra neve, de aki követte a tavaly őszi X-Faktort, az tudja, hogy a pazar hangú lányt ifj. Malek Miklós a mentorházban kivette a versenyből. Pedig Danics hangja nagyon ütős, idén a legjobba közt is lehet. És mi köze van az ismertemberekhez? Édesanyja nem más, mint Bach Szilvia humorista.