Josh Radnor az Így jártam anyátokkal főszereplőjeként 2005 óta meséli a gyerekeinek, hogyan találkozott az anyjukkal. Végre kiderült, hogy Cristin Milioti alakítja az egyelőre meg nem nevezett Anyát, de most őszintén, ilyesmire számítottak? Elégedettek a választással? Mindegyik szereplőt megmutatjuk a sorozatbéli debütálása idején, és hogy most milyenek - kattintással jelezhetik, mennyire tartják alkalmas élettársnak az örökké nyavalygó, szépelgő lelkű Ted Mosby mellé. Kattintásra mindegyik kép megnő, illetve galériává válik, amelynek végén meglepetés is van.

1. Robin Scherbatsky (Cobie Smulders)

A hírolvasó-riporter volt a sorozat kezdetén a fő-anyajelölt, aki, bár többször összejött hosszabb-rövidebb időre Teddel, mégsem egymás mellett kötöttek ki, hanem hozzáment egy másik főszereplőhöz (a Neil Patrick Harris alakította Barneyhoz). Smulders 2005 óta játszik a sorozatban, a nyitóképen egy akkori felvételen látható. Most 31 éves. Nézze meg jobban!

2. Lily Aldrin (Alyson Hannigan)

Hannigan szintén 2005 óta játszik a sorozatban. Ted legjobb barátjának menyasszonyát-feleségét alakítja, úgyhogy elég furán alakult volna a történet, ha végül ő lesz gyerekeinek anyja. De azért főnyeremény: óvónő, aki fest, csinos, vicces, és nagyon jól főz. Ja, és szexmániás. Ő lenne a legjobb csaj? Mondja meg!

3. Victoria (Ashley Williams)

Williams 2006-ban érkezett a sorozatba, Ted egy esküvőn ismerte meg, ahol ő volt a cukrász. Sokáig együtt voltak, de a lány külföldre utazott, hogy ösztöndíjjal tanuljon sütni máshol. 2012-ben még volt egy kis szerepe, amikor Ted még egszer megpróbált összejönni vele, és majdnem megszöktette az esküvőjéről. A színésznő most 35 éves. Drukkoltunk neki. Kicsit.

4. Stella Zinman (Sarah Chalke)

A nő, akit Ted majdnem feleségül vett, csak éppen Stella otthagyta az oltár előtt, hogy újra összejöjjön régi szerelmével, Tonyval. Emiatt persze hősünk jogosan nyennyeg át egy évadot, és nem feltétlenül mondanánk rá, hogy ideális feleségjelölt. De Sarah Chalke azért elég jó csaj, nálunk a Dokik (Scrubs) című sorozattal lett ismert. 2008-2009 között játszott a sorozatban, 37 éves.

5. Zoey Pierson (Jennifer Morrison)

Jennifer Morrisont főleg a Dr. House-ból lehet nálunk ismerni, de vele is járt egy ideig főhősünk: a harmincnégy éves színésznő Zoey-t alakította, akit Ted elszeretett az ijesztő férjétől. A románc főleg azon bukott meg, hogy Ted felhőkarcolót tervezett egy ősöreg szálloda helyére, amelyet Zoey éppen meg akart védeni a lebontástól. 2010-2011 között tűnt fel a sorozatban.

6. Nora (Nazanin Boniadi)

Boniadi 2011-ben, kilenc epizódon át alakította Barney barátnőjét. A 31 éves színésznő sosem járt Teddel, viszont vicces volt, karaktere szerint romantikára éhes, és persze baromi jól nézett ki. Barney és Robin nagy egymásratalálását is majdnem megtorpedózta. Ő volt a legjobb csaj?

7. Quinn Garvey (Becki Newton)

Sajnos Barney egy másik csaját is fel kellett vennünk a listára: a sztrippert, Quinnt, akit el is jegyzett. Egyrészt, mert szép, másrészt, mert szórakoztató figura, 2012-es debütálása óta. Az őt alakító színésznő, Becki Newton most harmincöt éves, és még az aktuális évadban is játszik.

8. Az Anya - Cristin Milioti

Igen, tényleg 2005 óta vártunk arra, hogy kiderüljön, Cristin Milioti az anya. De a sorozatbéli nevét még mindig nem tudjuk – amit viszont igen, azt itt például megnézheti. Egy róla készült összeállítást itt nézhet meg, vagy itt, egy kicsit hosszabbat. Galériánkban pedig szemügyre veheti, és még meglepetést is talál! Milioti 2013 óta, vagyis idéntől játszik a sorozatban. Huszonnyolc éves.