Ha ügyesen csinálja, Amy Childs lehet az angolszász sajtó új bulvárkirálynője. Még csak huszonhárom éves, de úgy pózol, mint Katie Price, ami minden szempontból ígéretes. Tömérdek saját márkát vezetett már be, mindig dögösen öltözködik, és egyelőre szingli. Indulhat a buli!

Ugyan a családi házat még el sem hagyta, mégis hamarosan Anglia egyik legkapósabb nője lehet a huszonhárom éves Amy Childs. Nemrég mutatta be saját barnító termékeit, és szintén mostanában készült el saját ruhakollekciójának legújabb darabjaival is, amiket kizárólag a honlapján lehet megrendelni.

Mindemellett saját ékszer- és parfümmárkával is előrukkolt az évek során, és többször felbukkant a tévében is - ha valakinek tényleg ez jelentené az ismertség fokmérőjét. 2011-ben már az év emberének választották egy kisebb, de annál viccesebb díjátadón, az első National Reality TV Awards-on, ami nagyjából a valóságshow-dolgozók ünnepének felel meg. Ebben az évben egyébként már majdnem egymilliárd forintot keresett.

Amikor legutóbb írtunk róla, akkor éppen hajdíszeket dobott piacra, ehhez pedig a létező legkézenfekvőbb reklámfogást választotta - szinte tök meztelenre vetkőzött a bemutatón. A képekről két dolog nagy valószínűséggel eszébe juthat az embernek, az egyik Britney Spears Toxic klipje, a másik pedig a szintén angol Katie Price, aki nem egyszer hasonlóan reklámozta a különböző hülyeségeit.

Amikor például Price 2010-ben a hihetetlenül érzéki Precious Love, azaz Drága Szerelem nevű parfümjét reklámozta, akkor hasonló marketing-eszközöket vetett be. Hogy mekkora sikerrel, azt sajnos nem tudjuk. Mindenesetre mindképp előkép kifejezetten ígéretes lehet azok számára, akik élvezettel fogyasztják a bulvárt.

A buli egyébként csak most kezdődik, ugyanis a modell-üzletasszony-tévés személyiség egy év után májusban szakított barátjával, David Peters-szel. Azóta hatalmas diétába kezdett,  egész nyáron boldogan villogott bikiniben a tengerparton, és legújabb, hetedik ruhakollekcióját is a saját dekoltázsával igyekszik értékesíteni.

Peters azt nyilatkozta korábban, hogy azt tervezte, hogy nyáron megkéri a lány kezét, de kiderült, hogy Childs-nak egészen más tervei vannak. Ha csak félig olyan mozgalmas lesz a magánélete, mint Spears-nek vagy Price-nak (amire minden esély megvan), akkor új bulvárkirálynőt köszönthet az angolszász sajtó. Nézze meg a galériánkat, hogy semmi kétsége ne legyen, hogy Childsnak minden adottsága megvan ehhez.