A színésznőnek fogalma sem volt arról, hogy a vörös szőnyegen is végig kell vonulnia csütörtökön, a Társas játék bemutatóján, így egyszerű, hétköznapi játszósban érkezett az eseményre. Ezért lett ő a hét cuki lúzere.

Pufidzsekiben, famernadrágban, fekete felsőben, sminkeletlenül érkezett múlt hét csütörtökön a Társas játék bemutatójára Oroszlán Szonja színésznő, aki láthatóan nagyon meglepődött azon, hogy a tárgyban foglalt eseményen vörös szőnyeges, fotófalas bevonulás is volt. Az eseményeket általában mellőző Oroszlán annyira esetlenül helyes arckifejezéssel reagált a helyzetre, hogy ezúttal kénytelenek voltunk rendhagyó hét lúzerét választani, amiből ő jött ki győztesen. A hét cuki lúzere tehát Oroszlán Szonja.

Magyarország egyik leghíresebb exportcikke, Palvin Barbara modell aranyszínű, térd fölé érő ruhában érkezett az HBO Társas játék című sorozatának bemutatójára, Liptai Claudia pedig 14 évvel fiatalabb pasiját is magával hozta az eseményre, hogy túllegyenek az első közös nyilvános megjelenésükön. A sorozat bemutatójára ki jobban, ki kevésbé, de valamennyire mindenki kiltözött – és akkor megérkezett Oroszlán Szonja. A 36 éves színésznő a fenti szettben, smink nélkül jelent meg, és láthatóan semennyire nem készült arra, hogy fotózni fogják – épp ezt üzeni az arckifejezése is. Ahelyett azonban, hogy elmenekült volna, így-jártam fejjel vállalta a fotókat. Mint utóbb kiderült, egyáltalán nem tudott arról, hogy lesz vörös szőnyeges bevonulás.

A színésznő egyébként nem játszik a sorozatban, az eseményen mindössze vendégként vett részt. A történtekről szerettük volna megkérdezni Oroszlán Szonját is, de a színésznőt cikkünk megjelenéséig nem tudtuk elérni Információink szerint egész nap próbál, valószínűleg az azonos című film alapján készült Poligamy október 26-i bemutatójára. Oroszlán Szonjáról egyébként nem sokat tudni, magánéletéről ugyanis általában nem nyilatkozik. Az utolsó hírek arról szóltak, hogy válik teniszedző férjétől, ezt megelőzően pedig arról számolt be a Blikk, hogy a korábbi tervekkel ellentétben az RTL2 végül mégsem akarta, hogy Oroszlán vezesse a Szombat esti lázat. Állítólag pénzügyi civakodás állt a háttérben.