Az exmegasztáros énekesnő új albumának minden számába belevitte magát, így történt ez a lemez címadó dalával, az Édes kis suttogással is. Úgyhogy nyugodtan képzeljék el úgy a 19 éves Nguyen Thanh Hient, ahogy a klipben látják: férfiingben, combfixben, reggelivel a kezében. Mondjuk azért a valóságban nyilván nem sminkben és tiptop frizurával ébred.

„Abszolút jellemzőek rám ezek a dolgok, és most szerettem is volna, ha az egész lemez egy kicsit színesebb, hogy többet megtudjon rólam a közönségem. Mert eddig sem dalban, sem klipben nem mutattam meg, hogy milyen vagyok a magánéletemben. Most remélem, el tudtam mondani a klipen keresztül, és át tudtam adni, hogyan élem meg ezt, és hogy milyen vagyok háziasszonyként is” – magyarázta a Velvetnek az exmegasztáros énekesnő, aki ezúttal második, önálló lemeze címadó dalához készített klipet. Az előzőnél mázosabbra-kedvesebbre sikerült klipben Hien ágyban fetrengéssel, cirógatással, reggelivel és cukiskodással próbálja otthon tartani a pasiját megformáló szereplőt. Úgy, hogy közben 35 éves zenei producer pasija, DJ Karmatronic instruálta, mint a klip rendezője.

Fegyelmezettebb, és megvezetni sem könnyű

A férfival Nguyen Hien január óta van együtt, és bár hivatalosan még nem élnek együtt, sok időt tölt vele. Ebből fakadóan pasijánál már elkezdte kialakítani a saját háztartását is, amit, most még, nagyon lelkesen rendezget. „Úgy érzem, pár éve történt meg, hogy ezen a területen is felnőttem. Nagyon élvezem a női szerepnek ezt a részét is, hogy arra törekedhetek, hogy a párom tiszta, finom illatú lakásba jöjjön haza. Meg hát ez nekem is fontos, én is igényes vagyok a környezetemre, ezt láttam az anyukámtól is, aki rendesen tisztaságmániás” – részletezte a háziasszonyi teendőket, majd azt is megtudtuk tőle, hogy a főzést is gyakorolja úgy két éve, de azt sem kényszerből. A kedvenc háztartási kütyüje a robotporszívó, amit nemrég kapott, és eléggé örül neki, mert az összeszedi a kavicsokat is, amiket széthordanak a macskáik.

Az énekesnő most harmonikusnak és stabilnak érzi az életét, elmondása szerint minden területre jól tud fókuszálni, legyen szó akár a karrierről, akár saját magáról. „Azt érzem, hogy mindenben kiteljesedtem” – beszélt kapcsolata jótékony hatásairól, majd kérésünkre ezt tovább bontogatta. „A karrieremben sokkal tudatosabb lettem, de főleg üzleti szempontból értem ezt. Most már én is jobban tudom, hogy mi az, amit én szeretnék elvárni másoktól, és jobban tudom tartani, szervezni az új csapatot. Nem egy olyan énekesnő vagyok, akinek megmondják, hogy ezt és ezt kell csinálni, és ő azt csinálja, hanem azért én szeretek a dolgok mögé nézni.”

És a párkapcsolata kezdete óta egyéb dolgokban is fejlődött. „Sokkal jobban be tudom osztani az időmet, fegyelmezettebb lettem, és egyebek mellett erre azért is szükség van, mert egy önálló háztartás igazgatása rengeteget időt elvisz akkor, ha az ember azt szeretné, hogy mindig szép és csillogó legyen” – osztotta meg új tapasztalásait Hien, aki már magára is több időt szentel. Mivel ideje nagy részét pasijával tölti, a szüleivel kevesebb találkozik, de azt mondja, így sokkal tartalmasabbak a velük eltöltött órák.

Mint említette, most egy új csapattal egyengeti a karrierét, amiben távoli terv még a külföldi irány – ennél sokkal fontosabb most, hogy a hazai közönséget közel engedje magához, és megmutassa nekik, milyen is ő valójában. „Konkrét próbálkozások még nincsenek, egyelőre olyan földhözragadt terveim vannak a külfölddel, mint az egyetem, ugyanis felvették két angol zenei egyetemre is, ahol egyebek mellett olyanok tanultak, mint John Legend vagy a Muse zenészei. Egyelőre halasztok, aztán majd azt szeretném elvégezni – de addig is az a legfontosabb, hogy a hazai közönséget kiszolgáljam.