A szinte mindig kifogástalan megjelenésű énekesnő előnytelen ruhában és hajjal adott koncertet, de gyorsan visszanyerte dögös önvalóját. Galériánkban a lényeg! Keys nyilván időgépet épített.

Alicia Keys két dologról volt mindig is híres: baromi jó hangja van, és szép kamaszlányarca. Ha szigorúan nézzük, karrierje 2001-ben, a Songs In A Minor című albuma megjelenésével indult, és azóta szinte folyamatosan foglalkoztatják, díjazzák, illetve hívják meg nagy eseményekre. Szóval a megjelenése alaposan dokumentált.

Emiatt pontosan tudjuk, hogy (szinte) mindig az aktuális trendeknek megfelelően, és stílusosan nézett ki. A testsúlya ugyanúgy ingadozott, mint bárkié, a hajával meg pont annyit kísérletezett, mint más sztárnők. Aztán valami furcsa történt vele idén, augusztus végén, és előnytelen cuccban, erősen vitatható frizurával állt színpadra az ABC Good Morning America című műsorában.

Szerencsére gyorsan összeszedte magát, úgyhogy nemcsak a bakit, és a dicső múltat, hanem a friss, csinos állapotot is meg tudjuk mutatni. Galériánk elejét a rögvaló, folytatását nyalánkságok és múltidézés képzik.

Ha ezenfelül érdeklődnének iránta, csak a Youtube-csatornáját tudjuk ajánlani. Keys botrányoktól mentesen él férjével, Swizz Beatz-zel. Egy gyerekük van, az idén hároméves Egypt Daoud Ibarr Dean.