Annyi képet láthatott az utóbbi időben, amelyeken látszott az ismertemberek hónalja, hogy igazán megjegyezhette őket. Vagy azért, mert furcsák, vagy mert a körítés nem mindennapi. Játékunkkal próbára teheti így megszerzett, teljesen felesleges ismeretanyagát. Kvízünkben hajlatkuriózumokat is talál!

A sztárok már jó ideje mutogatják hónaljaikat, ami mondjuk nem nehéz feladat, mert szinte minden híresnő ujjatlan, vagy éppen pánt nélküli ruhákban jelenik meg nagyobb eseményeken, és kedvesen integetnek rajongóiknak – vagy behajlított karokkal pózolnak, amint azt kiskáténkban írtuk. A nagy tévék fontos műsoraiban is egymást érik a hónaljak, és gyakran közlünk képeket filmbemutatókról, illetve más okból érdekes személyekről.

Szóval pont elég képet láthatott már hírességek hajlatairól, de vajon sikerült megjegyeznie őket? Kvízünk végigjátszása után kiderül.

Minden kérdés megválaszolására 15 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »