A Buzzfeed csodálatos válogatásában olyan reklámokra leltünk, amiknek eddig sajnos nem tudtunk a létezéséről, pedig sokkal bodlogabb életünk lett volna, ha eddig is tudtuk volna, hogy Stallonénak van virslireklámja, vagy hogy volt, mikor Britney Spears japánul vartyogott egy nagyon csajos magánrepülőn.

Tommy Lee Jones

A színész egy Japánban ismert kávé, a BOSS arca volt, ebből pedig egy egész reklámsorozat is készült. Tommy Lee Jones egy földönkívüli lényt alakított a reklámokban, aki azért érkezett a Földre, hogy tanulmányozza az itt lakókat.

Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger szereplésével is készült egy ijesztően fura japán reklámsorozat, amiben a színész egy energiaitalt promózik úgy, hogy egy japán nő fejéből kijön, mint egy dzsinn. Vagy valami ilyesmi. De inkább nézze meg a videót.

Britney Spears

A nemrég új klipet készítő Spears 1999-ben egy japán cukorkareklámban szerepelt, ami nem csak azért fantasztikus, mert egy nagyon csajos magánrepülőn játszódik, hanem azért is, mert az énekesnő a végén japánul beszél.

Sylvester Stallone

Na ezt a reklámot egyáltalán nem értjük, mert látszólag egy virslireklámról van szó, és pont ezért nem tudjuk, hogy Stallone miért szmokingban, egy csokor vörösrózsával a kezében álldogál, miközben virsliket dobál valaki az égbe.

Bruce Willis

És még Stallone virslireklámjánál is van durvább. A nagyon laza Bruce Willis a fenti videón ugyanis japánul alászinkronizálva beszél valamit egy narancssárga hálósapkában, egy nagyon rumlis szobában. Az Eneos egyébként egy olajcég, de ez nem vitt minket közelebb a megfejtéshez, hogy mégis mi ez.

John Travolta

A mostanra gumiarcúvá változott Travolta még a 80-as években égette magát egy japán alkoholos ital reklámjában. Az egyetlen érdekes a fenti videóban azon túl, hogy Travolta zseniálisan riszálja magát, az az, hogy pont úgy néz ki, mint Gergely Róbert.

Ben Stiller

A komikus valószínűleg csak azért vállalta el ennek a valamilyen jeges italnak a reklámját, mert annak színvonala semmiben sem különbözik a saját filmjeitől.