Charles Saatchi nyáron megszorongatta exfelesége, Nigella Lawson tévés szakács torkát, ősz elején pedig már egy új nővel mutatkozott. Választottja szintén a tévéből híres: Trinny Woodall stílustanácsadó. Pedig néha neki is elkelne a tanácsadás, például, amikor új pasiján fetrengett egy kocsiban, és közben megvillantotta a fotósoknak a bugyis-harisnyás fenekét.

Charles Saatchi júniusban még Nigella Lawsont fojtogatta egy étteremben - akivel azóta el is váltak -, most pedig ugyanoda hordja vacsorázgatni új nőjét, Trinny Woodallt. A műgyűjtő partnere nálunk talán kevéssé ismert, de a BBC2-n sokat lehetett látni a What not to wear című műsor házigazdájaként. Ebben önmagát alakította, és szakadt háziasszonyoknak adott stílustanácsokat, könyörtelen stílusban.

A tanácsadás pénteken Woodallra is erősen ráfért volna, mert az egyik vacsorarandevúról hazafelé tartva szó szerint fetrengett a kocsiban, megmutatva bugyis-harisnyás fenekét a nyilván érdeklődő fotósoknak. Alábbi galériánkban nemcsak ezt tekintheti meg, hanem néhány olyan fotót is, amelyek bizonyítják, hogy a neves műgyűjtő teljes lelki nyugalommal mutatkozik nyilvánosan Woodallal, a botrány óta gyakorlatilag folyamatosan. 

Randevúik - hivatalosan - mindössze három hónappal azután kezdődtek, hogy Saatchi és exfelesége rossz kapcsolata nyilvánosan fajult tettlegességig, és hat héttel a válásuk után. És azóta is annyira tartanak, hogy például a Daily Mail kaján örömmel ír cikket minden alkalomról, amikor ugyanoda mennek ebédelni, vagy vacsorázni, egymás után hétszer. És olyan is előfordul, hogy elmennek ebédelni, aztán néhány órával a találka után ismét összejönnek, és beülnek valahová.

Kapcsolatukat eddig egyik fél sem kommentálta hivatalosan, és hogy Woodallt mi ejtette meg a finoman szólva is temperamentumos férfiben. Csak a Daily Mail egyik jólértesültjére hagyatkozhatunk, aki szerint Saatchi „őrülten sármos és karizmatikus tud lenni", de a válása „alaposan megtépázta az önbizalmát".