Korábban is feltűnt már Kat Dennings, egy leginkább az óriási dekoltázsáról ismert színésznő. Mostanra nemhogy kihívója lett a szintén ilyen kvalitásai miatt ismert Christina Henricksnek, de olyannyira letaszította a trónról, hogy Hendricks mostanában tényleg teljesen becsomagolja a melleit, míg Dennings büszkén feszít dekoltázsokban.

Kat Dennings kedden a Thor: Sötét világ bemutatóján mutatta meg mindenkinek, hogy igen, tényleg hatalmas mellei vannak, amiket nem különösebben szeret takargatni, sokkal inkább hívja fel rájuk a figyelmet egy jól irányzott dekoltázzsal.

Eközben a sokáig dekoltázskirálynőnek tartott Christina Hendricks a Johnny Walker új arca lett, aminek apropójából részt vett egy eseményen, ahol annyira feltűnésmentesen viselkedett egy teljesen fekete ruhában, hogy ha nem lenne élénkvörös a haja, akkor valószínűleg senki sem vette volna észre a képeken.

És nem ez volt az egyetlen ilyen esemény, mostanában Kat Dennings sokkal inkább mutatkozik nagy dekoltázsokkal, míg Christina Hendricks gyakorlatilag igyekszik magát minél jobban beburkolni.

Hendricks vagy Dennings?

Kat Dennings még csak 26 éves, mostanában kezd el csak befutni, annak ellenére, hogy már 13 évesen a Szex és New Yorkban szerepelt. Ismertségének nagyon jót tesz, hogy szerepet kapott a Thor-sorozatban. A filmekben Thor egyik tudós ismerősét alakítja, és ugyan a szerepe nem túl nagy, ügyesen hozza ki belőle a legtöbbet. Például azzal, hogy egyre fontosabbnak tartja minél mélyebb dekoltázsokkal mutatni magát.