A realityceleb Kim Kardashian mellett Beyoncénak és Christina Hendricksnek is jellegzetesen nagy a segge, na de elégszer látta már az ülepüket ahhoz, hogy meg tudja mondani, melyikükhöz tartozik? Tíz külföldi ismertembert szedtünk össze, könnyítésként nagyrészt nagyseggűeket. De kik a gazdáik?

Kanye West gyermekének anyja, Kim Kardashian keményen dolgozik azon, hogy visszanyerje a szülés előtti alakját, és a látványos eredményt nemrég meg is osztotta a világgal az Instagramján. A 32 éves realityceleb okosan munkálja az alakját, jellegzetes ismertetőjegyét, a seggét ugyanis megőrizte korábbi formájában ahelyett, hogy fokhagymányira fogyasztotta volna. Nem ő azonban az egyetlen celebnő, aki méretes üleppel rendelkezik. Összeszedtünk tíz külföldi hírességet, önnek csak annyi a dolga, hogy megmondja, kinek a seggét látja! Ha végzett, nézze meg a teljes alakos képeket ide kattinva ---------->>>>

Minden kérdés megválaszolására 13 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »