Az elmúlt években egyre több celebnő tesz úgy, mint a mesében az okos lány, hogy meg is mutatja magát, meg nem is, vagyis villant is, meg nem is. Erre pedig a legtökéletesebb megoldás a mellbimbótapasz, amivel bár tényleg mindent megmutatnak, maguk a bimbók mégis le vannak takarva. Legutóbb Nicki Minaj sokkolt minket bimbótapaszaival, de voltak mások is, akik szerint ez jó ötlet volt.

Nicki Minaj

Nicki Minaj párszor már megmutatta a fenekét, a mellét, és igazából szinte mindent, amit kell, vagy nem kell, de mikor a fenti képet feltöltötte instagramjára, nehéz volt eldönteni, hogy sokkot kapjunk, vagy ásítsunk. Persze ha önnek bejön, nyugodtan utánozhatja őt, ilyenekkel tele vannak a webshopok.

Janet Jackson

Ha nem is a legrégebbi, de a legemlékezetesebb ide sorolható villantás Janet Jackson nevéhez fűződik. A 2004-es Super Bowl-on Justin Timberlake véletlenül letépte az énekesnő melléről a ruhát, mikor megvillant ez a fura fémes valami, amiről állítólag piercing, de szerintünk ez inkább egy rettenetesen kényelmetlen, akár bimbótapasznak is mondható izé volt.

Lady Gaga

Lady Gaga bimbótapaszai igazából unalmasnak is mondhatóak azokhoz a szettekhez képest, amikben meg szokott jelenni, de talán Lil Kim és Janet Jackson után ő volt az első, aki nyilvánosság előtt jelent meg leragasztott bimbókkal.

Miley Cyrus

Igen, tudjuk, valószínűleg már nem csak mi, hanem ön is unja Miley Cyrust, de egy ilyen listáról nem lehet kihagyni a legmagamutogatóbb celebet, főleg ha még nincs 21 éves. Persze nem ez volt a legmerészebb húzása az énekesnőnek, de szettjei közül talán ez volt az egyik legízléstelenebb.

Lil Kim

Lil Kim volt talán az első celeb, aki egy nyilvános eseményen megjelent egy akkor még durvának mondható szettben. A rappernő ugyanis 1999-ben, az MTV VMA vörös szőnyegén vonult be lila, csillogós bimbótapaszával, ami még Diana Rosst is sokkolta.

Kelly Rowland

Valószínűleg nem gondolta, hogy az általában botrányoktól mentes életet élő Kelly Rowland is megmutatta egyszer, hogy ő igenis merész és kemény csaj, ezért letapasztotta bimbóit, és átetsző felsőt húzott magára. A végeredmény viszont a többiekhez képest még egész visszafogott lett.