Emily Ratajkowski ügyesen berobbant a köztudatba azzal, hogy 2013 gigaslágerének a legtöbb meztelenkedést tartalmazó klipjében szerepelt. De olyanok is próbálkoztak ilyesmivel, akikre nem is gondolna. A GQ nyomán bemutatjuk ezeket az elfeledett, vagy talán sosem is ismert szerepléseket.

Nicole Kidman

Az ausztrál színésznő Pat Wilson Bop Girl című klipjében szerepel, hol olvasgatva, hol koszorúslányként. A videó önmagában is csodás lenne, korfestő jellege okán, de Kidman még duckface-el is benne!

Courteney Cox

Az év 1984, a klip a Dancing In the Dark, Bruce Springsteentől. A később a Jóbarátokkal világhírnevet szerzett színésznő 2:24 körül tűnik fel, és javasoljuk, hogy tényleg tekerjenek bele a klipbe (bár 1:40-nél is vicces a vidám tapsolóember), különben önöket is hipnotizálni fogja Springsteen tánctudománya, és nem jó értelemben véve. És akkor még jön Cox tánca is.

Winona Ryder

A színésznő Roy Orbison 1989-ben kijött klipjében szerepelt, a Love So Beautifulban. A második perc környékén bukkan fel, artistanőként. Sajnos a videó annyira művészi, hogy az idő nagy részét a sötétben tölti.

Jennifer Connelly

A színésznő Joe Satriani Always With Me, Always With You című klipjében szerepelt (sőt, egy Roy Orbison-videóban is, az I Drove All Nightban), bár szereplésnek csak némi jóindulattal lehet nevezni, hogy fehér ruhában őgyeleg a gitáros hátterében.

Salma Hayek

A színésznő a Better Than Ezra Rosalia című klipjében szenvedett, családon belüli erőszak áldozataként, 1995-ben. Ő legalább főszerepet kapott, még ha rossz is volt neki.

Eva Mendes

Na ezt nem fogják elhinni: a színésznő egyrészt bikiniben dögösködött a Pet Shop Boys Se A Vida É-jában 1996-ban, az Aerosmith Hole In My Souljában egy évvel később (3:20-tól nézzék), és még Will Smith Miamijában is feltűnt, megintcsak bikiniben.

Zooey Deschanel

A lencsibabaszerű színésznő az Offspring 1998-as klipjében, a She's Got Issues-ban látható, amelyben fantasztikus, piros hajjal alakítja szokásos szerepét, a cuki, de kissé makkant lányt.

Christina Hendricks

A náluink főleg a Mad Menből, illetve szépségéről ismert színésznő az Everclear 1999-es, One Hit Wonder című klipjében játszott fontos szerepet: egy televíziós vetélkedőműsorban kellett neki szorítani. Nézzék meg a videót, nem is spoilerezzük el a végét!

Angelina Jolie

Ő is sok klipszereppel büszkélkedhet: megjelent a Stones Anybody Seen My Baby?-jében, és Meatloaf Rock and Roll Dreams Come Through-jában, de tényleg nem szabad mást kiemelni, mint Antonello Venditti 1991-es videóját, az Alta Mareát.