Ha az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy elmegy egy halloween-buliba, és nincs kedve szétvágni egy lepedőt, hogy szellem lehessen, adunk néhány ötletet, miként hasonlíthat ismert magyar emberekre.

1. Aleska Diamond

Ez az egyik legegyszerűbb: csinos, mindenképpen feszes ruhákat kell felvenni, és tetszőleges számú végtag behajlítása után önmagunkat fotózgatni. Mondanánk, hogy liftben, de akkor az ember be sem mehet a buliba.

2. Balázs Klári

Korda György feleségének hiteles alakításához először is rettentően kedvesnek kell lenni. Ha ez már megy, vegyünk fel egy nadrágkosztümöt, lehetőség szerint feketét. Végül kicsit tupírozzuk fel félhosszú, szőke hajunkat, és tegyünk fel piros rúzst.

3. Rubint Réka

Öltsünk fel sportmelltartót, illetve testmozgásra alkalmas aljat. Nagycsaládosok előnyben, gyermektelenek kérjenek kölcsön három gyereket.

4. VV Éva

Ehhez csak göndör parókára, egy közepesen ízléstelen miniruhára, illetve alkoholmentes sörre van szükségünk.

5. Soma

Ehhez a jelmezhez is kell göndör haj, illetve egy kihívó, de nem közönséges ruha. Buli előtt okvetlen gyakorolja a búgó hangot, és az sem baj, ha tud főzni, vagy mondjuk rögtönöz egy szexi verset. Ha az úristennek se göndörödik be a haja, ne keseredjen el.

6. Tóth Gabi

Hajápolási termékekkel képezzen sisakot rövid hajából, és vegyen fel bármit, ami minél többet mutat önből. Mindenképpen olyan szettet válasszon, amely látni engedi irreálisan hosszú lábait. Esetleg fintorogjon, amit fantasztikus grimaszgenerátorunkkal gyakorolhat.

7. Berki Krisztián

Két lehetősége is van: amennyiben hibátlan a teste, póznadrágot javaslunk felölteni. Ha nincs ennyi önbizalma, vegyen fel tréningnadrágot egy pólóval. (Ha minderre egy kapucnis pulóvert is felvesz, egyből Dwayne Johnsonná változik.)

8. Vujity Tvrtko

A riporterjelmezhez a következő dolgokra lesz szükség: (baseball)sapka, ing. Utóbbi lehetőleg rózsaszín. Ha nem ismernék meg, mondogassa, hogy hajrá Székelyföld!, esetleg az ing alá vegyen fel egy I ♥ Pécs feliratú pólót.

9. Pataky Attila

Kopaszok előnyben, amúgy elég egy úszósapka. Szüksége lesz még fehér ingre, mondjuk farmernadrágra, és minél több kalocsais motívumra. A buliban pedig szedjen fel egy ufót.

10. Schobert Norbert

Rágcsáljon update pogácsát, és egy nagyobb kartondobozból készítsen magának zöld zsigulit. Jó, ez annyira nem is egyszerű.

11. Rékasi Károly

Vegyen fel egy fehér inget, és borozás közben mulatozzon kedvesével. Majd vegyen el valakitől egy fényképezőgépet. Ha garázdaság miatt eljárás indul ön ellen, emlegesse édesanyját.

+1. ByeAlex

Ezt már le sem írjuk.