Ezen a héten csak apró lúzerségeket fedeztünk fel, úgyhogy önre bízzuk, ki legyen a végső győztes. Van a négy versenyző közt börtönbüntetés, eladósodás, felháborodás, de egy autó lehányásával is versenybe lehet szállni. Egy pont, ha nem is lúzer, öt pont, ha ujjal mutogatna rá az utcán is.

A felfüggesztettre ítélt Krisz Rudi

Egészen a múlt hétig csak megmosolyogtató emlékként tekinthettünk Krisz Rudira, aki egy ideig irreálisan népszerű volt a rossz ízlésű lányok körében. Krisz Rudi a tavaly előtti Eurovízión még ki akart törni ebből, de valószínűleg végül beletörődött abba, hogy leginkább már csak hajókon tud zenélni. Most kiderült, hogy azért ennél több pénzt akart szerezni: a férfit másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték adócsalás miatt, miután áfás számlák kiállítására nem jogosult cégével számlákat adott. A tranzakciókkal többmillió forintnyi adót csalt el. Ha ön sem tudja ezt megbocsátani Krisz Rudinak, adjon neki öt pontot!

A lekurvázott Tornóczky Anita

Korábbi miniszterelnökünk, Medgyessy Péter nevelt lánya, Tornóczky Anita meglepve konstatálta, hogy a Pestiside.hu nevű, Magyarországgal angolul foglalkozó oldal őt hozta fel arra példaként, hogy a magyar nők úgy öltözködnek, mint a kurvák. Az oldal még egy fotót is közölt példaként, ahol épp egy olyan ruhában pókerezik, amiben tényleg nehezebb elegánsnak maradni, mint villantani. “Nem hiszem, hogy egy prosti így öltözködik és ilyen ruhát visel” – háborodott fel a nő, és még hozzátette, hogy az illusztráción egy Benes Anita által tervezett ruha van, bár nem értjük, hogy Benes Anita miért ne tervezhetne kurvás ruhákat. Ha ön szerint is lehet kurvás egy ruha akkor is, ha drága, adjon öt pontot!

A szomszédaival hadakozó VV Dya

A Való világ plázacicáját valaki nagyon utálja, de az is lehet, hogy csak a kocsija ronda: az elmúlt időben leeresztették a kerekét, megkarcolták a karosszériát, rátettek egy szemeteskukát, de a legjobb, hogy még le is hányták. VV Dya persze vad nyomozásba kezdett, és arra jutott, hogy senkit sem tud őszintén meggyanúsítani. A szomszédokat azért nem, mert bár épp aláírást gyűjtenek ellene, tök rendes emberek, a volt pasiját pedig azért nem, mert róla sem hiszi, hogy ilyet tenne. Ha ön sem akarna VV Dyával egy lépcsőházban lakni, szavazzon rá!

Az eladósodott Zámbó Krisztián

Zámbó Jimmy legidősebb fiát egyszerűen képtelenségnek tűnik egyenesbe tenni. A harmadik X-Faktorban egészen addig próbálták bent tartani a nagylelkű, apja árnyékából kitörő gyerekként, amíg a nézők bírták. Aztán szép lassan az egész ország kiakadt azon, mit kereshet ott ilyen hangi adottságokkal. Zámbónak, aki továbbra is vadul próbálkozik énekesként, annyira nem jöttek be a dolgok, hogy még a hiteleit sem tudja visszafizetni, amiket természetesen svájci frankban vett fel. Az autóját már elbukta emiatt, most úgy néz ki, a házát is el fogja. A sztori szépsége már megint az, hogy Zámbó, aki nagyon ki szeretne lépni az apja árnyékából, már megint felhozta, hogy az apja régi cimborái nem segítenek neki. Ha önnek is maradandó károsodást okozott Zámbó tehetségkutatós produkciója, adjon öt pontot!