A két luxusjunkie kapcsolatát leginkább ikreik, balhéik és a drogok határozzák meg. Most épp megint nagyon gyűlölik egymást. Mueller visszakapná a gyerekeit, a jó szülői verseny pedig nagyjából abban merülhet ki, hogy melyikük volt kevesebbet elvonón.

A sokadik felvonásához érkeztünk Charlie Sheen és egykori felesége, Brooke Mueller kapcsolatának, ami tényleg olyan, mintha egy általános iskola két leghülyébbjét eresztették volna össze úgy, hogy a kezükbe adnak egy tonna pénzt. A lassan teljesen érthetetlenné váló viszonyt most össze is foglaltuk.

Gyerekek

Akár szórakoztató is lehetne az, amit mostanában csinál a párocska, ha nem lenne ott két 2009-ben született gyerekük. A születésük idején Sheen még azt magyarázta, hogy ikrei teljesen megváltoztatják őt, pedig akkor már volt három gyereke előző feleségeitől. „Vannak olyan napok, amikor nem akarok dolgozni menni, mert inkább a családommal akarok lenni" – nyilatkozta 2009 tavaszán. Hogy mennyire lehetett ezt komolyan venni, azt jól érzékelteti, hogy nyáron már luxuskurvák nyilvánosságra került ügyféllistáján szerepelt a neve kiemelt ügyfélként. A két gyerek jelenleg ideiglenes felügyelet alatt van, mégpedig Sheen exnejénél, Denise Richardsnál, aki viszont a TMZ hírei szerint meg akar szabadulni az ikerpártól. Az ok egyszerű: túl agresszívek. A helyzet most ott tart, hogy a két gyerek sorsa egy olyan nőn múlik, aki amúgy még csak nem is vérrokonuk. Mueller szeretné őket visszakapni, de kicsit nehezíti a dolgot, hogy nemrég jött ki az elvonóról.

Drogok

Charlie Sheen több, mint húsz éve költi drogokra, nőkre és piára a pénzét. Legutóbb 2010-ben került elvonóra, leginkább a kokaint és az alkoholt szerette. A mintapárról sokat elmond, hogy ezzel egy időben Mueller is elvonón volt, a közös családi szórakozás jegyében ő szintén a kokain nagy rajongója volt. Sőt, Mueller többször volt elvonón, mint Sheen: 2011-ben például kétszer is meglátogatta a rehabot, 2012-ben szintén duplázott, év végén kórházba is került túladagolás miatt. Végülis nem volt teljesen haszontalan a küzdelem, mert idén eddig csak egyszer vonult be, ami 50%-os javulás.

Balhé

Ha leszámítjuk a drogokat, akkor is jut azért elég probléma erre a rövidke házasságra: Mueller és Sheennek még a nagyon kemény válóperén kívüli időszak is tocsogott a durva történésektől. 2009-ben már annyira összebalhéztak, hogy a Sheen csúnyán meg is verte feleségét. Ráadásul mindezt úgy tette, hogy kettejük közül a nő volt tökrészeg. Miközben meg akarták menteni még a házasságot, a férfi rendszeresen kurvázott. Szétmnésük után sem voltak túl példás szülők, Sheen egy hotelszobát vert szét, Muellert pedig lecsukták, mert tökrészegen balhézott egy szórakozóhelyen. Persze kokain is volt nála. A közös balhéik azzal tértek vissza, hogy Mueller szeretné visszakapni gyerekeiket, amire Sheen azzal reagált, hogy egy tál sütire rakott egy kamu-kézigránátot, ezzel kívánva boldog születésnapot exnejével.

Hol lesznek a gyerekek?

Kire bízna kevésbé gyerekeket?

Ahogy említettük, jelen pillanatban Denise Richardsnál vannak, akinek nagyon elege van már a két gyerekből, állítólag még a kutyáját is kínozzák, dobálóznak a székletükkel, és Richards saját lányait is bántalmazzák. Ezek mellett nem csoda, ha Richards nem látja őket annyira szívesen, de mégis nagyon úgy tűnik, hogy ez az egyetlen vállalható megoldás, ugyanis egyáltalán nem tűnik úgy, hogy a két vér szerinti szülő közül bármelyik is képes lenne két gyerek nevelésére.