A híresség fehérnemű-bemutatót szervezett Budapesten, amire mi is elnéztünk. Az eseményen felbukkant VV Zsófika is, aki elmondta, hogy mik a hosszútávú tervei. Akadt bénázás, voltak kifejezetten bizarr pillanatok, de természetesen mindenki őrülten elégedett volt mindennel.

Az év egyik leglehangolóbb celebeseményét rendezték péntek este egy Eiffel téri étteremben. A meghívóban annyi állt, hogy Kiszel Tünde kiválogatott néhányat a majdnem ezerdarabos fehérnemű-gyűjteményéből, hogy modelleken mutassa be őket. Ezek nagy részét Kiszel egyébként soha nem hordta, de néhány darabot azért viselt fotózásokon, úgyhogy kíváncsian figyeltük, hogy mennyire tudják hozni a lányok a Kiszel Tünde-életérzést. Aztán úgy alakult, hogy ennél is többet kaptunk, az utóbbi idők egyik legbizarrabb eseménye volt, ahol az is belefért, hogy a bemutató végén valaki azt ordítsa a mikrofonba, hogy mindenki fogja be a száját, mert elhagyta a telefonját, és most próbálják megcsörgetni, hátha valaki meghallja.

Eredetileg fél nyolcra hirdették meg a bemutatót, de mivel kevesen voltak, a szervezők vártak egy kicsit, hátha valaki beszédül az az utcáról. Amikor megérkezett minden anyuka, nagymama és barát, akkor végre elkezdődött a műsor. Műsorvezetőnek két lányt kértek fel, akiknek elfelejtettek szólni, hogy a mikrofont a szájuk elé kell tenni, így alig lehetett hallani őket. A bemutató modelljei között felbukkant VV Zsófika is, aki egy ideje eltűnt, mert kiköltözött egy osztrák síparadicsomba vendéglátózni. Ahogy a Velvetnek elmondta, most egy darabig itthon lesz, mert egy műkörmös tanfolyamot csinál. "Nagyon élvezem, hogy heti hét napot vendéglátózom, de ez hosszú távon nem tesz jót az egészségnek, szeretnék valami biztosat a jövőben" – magyarázta a dolgot.

A lányok először sima ruhákban érkeztek a kifutóra, aztán fellépett egy srác, akiről annyi derült ki, hogy egyszer kiesett a Tv2 egyik tehetségkutatójából. Nem tudjuk, hogy hol találták, de nála tehetségtelenebb embert akkor sem lökhettek volna a színpadra, ha a nyugati aluljáróban vadásztak volna valakit. Ő pedig ahelyett, hogy belátta volna, hogy az éneklés nem neki való, és csendben elsétált volna, még olyan modorosságokat is bevetett, mint a közönség-énekeltetés és tapsoltatás. Az elején inkább csak nem foglalkoztak vele, aztán a második szám környékén mindenki rájött, hogy itt valaki nagyon ég, úgyhogy a végén kiváló érzékkel majdnem vissza is tapsolták. Akkor arra gondoltunk, hogy ha a műsor második felére meghirdetett hajshow is ekkora baklövés lesz, akkor előbb-utóbb valakihez mentőt kell hívni.

Ezt követte a fehérnemű-bemutató, ami olyan sok izgalmat sajnos nem tartogatott, pedig akadt köztük nővérkés ruha is. A modellek között volt Varga Lilla, aki kiskora óta ismeri Kiszelt. Tizenegy éves körüli lehetett, amikor már szépségversenyekre járt, ahol időnként a híresség is zsűrizett. Azóta is mindig szól neki, ha valami eseményre készül és csinos lányok kellenek. Ahogy a Velvetnek elmondta, egy kicsit átjött neki a Kiszel Tündés életérzésből, amikor a fehérneműt viselte, de a saját stílusához passzolót próbált választani. És hogy milyen a Kiszel Tünde életérzés? Szerinte ez a nagylelkűségről szól, úgyhogy mint kiderült, ő is nagylelkűnek érezte magát, amikor a ruhát viselte. Serfőző Dorottya, aki tíz éve versenytáncol, pedig nagyon aranyos, kedves és vidám nőnek tartja a hírességet. Természetesen mindenki nagyon örült, hogy itt lehetett és nagyon becsesnek tartotta a fehérneműket.

Ezek után tartottak még néhány kört, volt, hogy minden előzmény nélkül is felbukkantak a lányok, következett a hajshow, ami már tényleg senkit nem érdekelt, és véget is ért a bemutató. A legvégén bejelentettek egy fellépést is, de kiderült, hogy a zenekar máshol koncertezik, úgyhogy érthető módon elmaradt a buli. Ekkor történt, hogy valaki átvette a mikrofont, és ingerülten arról magyarázott, hogy mindenki maradjon csendben, mert éppen mobilt keresnek. Donatella is színpadra lépett, hogy elmondja, mennyire örül az eseménynek. Kiderült az is, hogy szerepet kapott egy horrorfilmben. Kiszel nagyon elégedett volt a rendezvénnyel, bejelentette, hogy készül a 2014-es naptárra, és kedvezményes áron még mindig hozzá lehet jutni az előző naptárához is. Normális esetben az egész nem tartott volna tovább egy óránál, de a kezdeti töketlenkedéssel is azért sikerült majdnem tízig elhúzni a műsort.