Mostmár tényleg szinte minden napra jut egy celebnő, aki hirtelen úgy dönt, hogy hosszú haját rövidre vágatja. Először Pamela Anderson sokkolt mindenkit azzal, hogy eddig megszokott hosszú szőke haját nagyon rövidre nyíratta, aztán Jennifer Aniston vágatott magának rövidebb frizurát, majd Az éhezők viadalának színésznője, Jennifer Lawrence is megmutatta, hogy ő is elment fordászhoz.

Épphogy túltettük magunkat azon az egyébként pozitív sokkon, hogy Pamela Anderson levágatta a haját, és hogy Jennifer Aniston is elment fodrászhoz, máris újabb színésznő döntött úgy, hogy megválik eddigi hosszú hajától. Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence Facebook oldalán mutatta meg rajongóinak, hogy Andersonhoz hasonlóan ő is rövidre vágatta haját, teljesen véletlenül pont Az éhezők viadala második részének premierje előtt két héttel. Tartunk tőle, hogy Lawrence új frizurája leginkább csak egy reklámfogás, bár a színésznő adott némi hihető magyarázatot is arra, hogy miért ment el fodrászhoz.

A Daily Mail úgy tudja, Jennifer Lawrence azért vágatta le haját, mert tönkrement a forgatás alatti sok hajfestéstől, a Yahoo! videójában viszont azt mondta a színésznő, hogy egyszerűen csak le akarta vágatni, majd azzal viccelődött, hogy egyébként sem lehetne már sokkal csúnyább, szóval mindegy, hogy milyen haja van. Aztán mindenkit megnyugtatott, hogy Az éhezők viadalának következő részében parókát fog viselni, vagyis nem ilyen rövid hajjal fogja eljátszani Katniss Everdeent.

Ha pedig napok óta nem tudott aludni amiatt, hogy nem tudta, Jennifer Aniston miért vágatott rövidebb hajat, megnyugodhat, mert a Jóbarátok egykori színésznője is adott végre magyarázatot új frizurjára. Aniston nem egy szerep miatt döntött a vágás mellett, hanem azért, mert haja kissé tönkrement egy hajegyenesítő kezelés során, ez pedig megmagyarázza azt is, hogy az új frizurájáról készült fotókon miért néz ki ennyire rettenetesen. A színésznő amúgy új haja mellé egy új fülbevalót is lövetett magának, füle felső részébe, méghozzá barátnőjével, a sminkes Gucci Westman-nal együtt.

Kinek áll jobban a rövidebb haj?

És végre az is kiderült, hogy Pamela Andersont mi vitte rá arra, hogy rövidhajú legyen. A színésznő Ellen DeGeneres műsorában mondta el, hogy egyszerűen csak szerette volna hátrahagyni a régi dolgokat, ahogy fogalmazott: "A hajamnak volt – tudod – egy múltja, és valahogy magam mögött akartam ezt hagyni. Frissebb lenni. És arra is gondoltam, hogy jól jön a maraton miatt is."

 A Baywatch miatt ismertté vált színésznő DeGeneres műsorában az eddigi külsejéhez képest nagyon elegánsan, egy decens, fekete ruhában jelent meg, ami hajával együtt szerintünk is tényleg sokkal jobban illik korához. Most pedig szavazzon és döntse el, hogy melyik színésznő lett szebb és jobb rövidebb hajjal!