Az explaymate/sztriptíztáncos régi-új területeken vetette be magát: speciális igényeket is kielégítő bloggal állt elő, éjszaka pedig mindenkinek lehetősége nyílik vele online beszélgetni vagy erotikus tartalmú műsort nézni. Mészáros Dóra a Velvetnek elmondta, a nehezebb utat választotta, de inkább megdolgozik a pénzért, és nem lesz titokban luxuskurva, mint annyian mások.

Vadi új bloggal és azon belül teljesen új ötletekkel jelentkezett a napokban Dorothy Black, alias Mészáros Dóra. Az explaymate korábban is vezetett már internetes naplót, de a mostani kifejezetten a rajongók igényeinek megfelelően jött létre és frissül rendszeresen. Mészáros lassan egy éve készült az új honlapra, fotóztak rá, és videós anyagokat is készítettek.

Speciális igényeket is kielégít

„Nagyon örülök, hogy végre elindult, mert sok munka volt vele, és tevékenyen részt vettem a technikai háttér elkészítésében is. Végre hasznát vehettem annak, hogy nem vagyok teljesen antitalentum a webes és grafikai munkák terén” – magyarázta a Velvetnek a sztriptíztáncos. „A régi blogom elég nagy népszerűségnek örvendett, de amikor a Facebook-ra regisztráltam, ellustultam, kevesebb időm is lett és nehezemre esett oda írni, így visszaesett a nézettség. Ezt egy idő után nagyon sajnáltam, mert szerettem blogolni és hiányozni kezdett ez a fajta kommunikáció. Most a magyar oldalra átszippantottuk a régi tartalmát, így ott folytathatom, ahol megszakadt ez a folyamat. Viszont sokkal több lehetőség adódott, tudok saját magam által elkészített tartalmakat föltölteni, amire eddig nem nagyon volt példa nálam.”

Mészáros számára nagyon fontos ebben a szegmensben, hogy napi információkkal, képekkel lássa el a látogatókat és olyan különleges dolgok is legyenek a honlapján, ami egyedivé teszi. Figyelembe vette azokat az email-eket, üzeneteket, amiket kapott a rajongóitól, így próbáltak abban az irányban is anyagokat gyártani, ami eléggé speciális része az erotikus tartalom-szolgáltatatásnak. Az emberek egy nagy része például imádja, ha egy nő cigarettázik, így pár olyan videót is forgattak, ahol a sztriptíztáncos semmi mást nem csinál, mint cigizik. Van, aki azt szereti nézni, ha egy csaj nyalókát szopogat, vagy vannak a lábmániások, a latex fétis rajongók, a harisnya fanok, ezért egy csomó nekik való anyagot is készítettek az ő kedvükért.

„Meg kellett nézni, mire van igény, mivel tudok kitűnni a tömegből, így elég sok külföldi pornósztár oldalát végigböngésztem ötleteket gyűjtve. Láttam, hogy náluk mennyire igénylik a rajongók a személyes kontaktot, és nálam is sok ez irányú kérés volt, ezért arra gondoltam, hogy ahogy példának okáért Tera Patrick és a legnagyobb pornósztárok oldalán is lehetőség van bizonyos időpontokban online találkozóra, ezt a formát én is hasznosíthatom. Éjszaka főleg a gép előtt ültem, és nyomkodtam a Facebookot, meg a Youtube-on zenét hallgattam, kiolvastam az internetet, szóval úgy gondoltam, ezt az időt hasznosabban is eltölthetném” – mesélte Mészáros Dóra, akivel a hét bizonyos napjain éjjel lehet online beszélgetni, vagy erotikus tartalmú műsort nézni.

Ő is elég jól szórakozik

„Mikor ebbe a világba bekerültem, dolgoztam webkamerás portálon, így nem teljesen idegen számomra ez a világ. Még egyelőre nagyon az elején vagyok, a blog pár napja üzemel, de bízom benne, hogy sok látogatóm lesz. Maga a webcam azért jó, mert ügyesen használom a kamerát, megvan bennem az a rutin, amit a forgatások alatt szereztem, meg ugye szeretem is a munkám, szóval remélem, ez átjön majd a nézők felé is, és élvezni fogják azt, amit kapnak. Én biztos, hogy jól szórakozom: tegnap egy pasas elküldte a kameraképét és pucéron hastáncolt nekem meg vicceket mesélt, hát mit mondjak, szakadtam a nevetéstől."

Az explaymate emellett ugyanúgy jár fellépni is meg fotózni, forgatni, vagyis eléggé elfoglalt, de nem bánja, mert mint mondta, legalább lesz téma a blogra. „A nyár mindig erős a legénybúcsús sztriptíz műsorok miatt, de az idei szezon már lement. Így ősszel külföldi klubokba járok hétvégente show-kat adni, sok parti van kint, főleg az ünnepek miatti tematikus bulik mennek, halloween, karácsony, szilveszter. Hozzáteszem, nagyon megerőltető éjjel fent lenni, mert az elmúlt héten szinte alig aludtam, a webkamera is éjjel pörög, a műsorok is ekkor vannak. Tisztában vagyok azzal, hogy ez a nehezebb út, hiszen nekem kvázi keményen dolgozni kell a pénzért, de inkább nem követném azt a példát - mert nem fér bele az értékrendembe – amiből manapság egyre több van. És szerintem itt mindenki tudja mire és kikre gondolok” – utalt Mészáros a luxus celebkurvákra.