A színész az Esquire interjújában eresztette el magát a szokásosnál egy kicsit jobban, és felidézte, hogy próbálta megbékíteni egyszer Russell Crowe, miután beleszállt egy interjúban, de utalt arra is, hogy Leonardo DiCaprio meglehetősen nagyképű lehet. Ehhez képest viszont tök jókat mondott Brad Pittről, akivel az Ocean's-filmekben játszott. Nézzük sorban, ha most mondjuk fodrásznál ül, imádni fogja a pletykás Clooney-t.

A színész először Russell Crowe-t vette elő. Ő ugyanis egy interjúban arról beszélt, hogy Clooney eladta magát, és hogy egy wannabe Frank Sinatra. Aztán amikor valamiért eszmélt, hogy miket mondott, akkor küldött neki egy verses kötetet, és még személyesen is bocsánatot kért tőle. "Úgy emlékszem, azt mondta, hogy rosszul idézték, én meg ráhagytam. Úgy voltam vele, hogy oké, oké, mindegy is" - magyarázta Clooney, milyen nagyvonalú tudott lenni.

Ezután belelendült a dologba, kitért Leonardo DiCaprióra is. Mint említette, egyszer kosarazott vele és a haverjaival, akiknek be nem állt a szája, és állandóan arról magyaráztak, hogy el fogják őket verni. Végül Clooney-ék voltak azok, akik nullára verték őket. "A különbség aközött, ahogy játszottak és ahogy szövegeltek róla, elgondolkodtatott arról, hogy milyen fontos, hogy legyen valaki az életedben, aki őszintén elmondja, hogy mikor mi a helyzet" - mondta. "Nem vagyok benne biztos, hogy Leónak vagy egy ilyen ember az életében."

Ezek után került elő Brad Pitt. A színészt azért dicsérte, mert képes volt megcsinálni a Z világháborút annak ellenére is, hogy döglesztő utóforgatások voltak. Egyik nap Londonban vodkáztak ugyanis, amikor Pitt állítólag arról beszélt neki, hogy ezek a forgatások ki fogják csinálni. A végére aztán a pletyizést azzal az aprósággal fejelte meg, hogy csodálja azokat a színészeket, mint amilyen Pitt és Bill Murray is, akik távol maradnak a Twittertől. Őt ugyanis fárasztják az olyanTwitter-őrültek mint Ashton Kutcher.

A cikket kommentálhatja Facebook oldalunkon.

Kövessen minket a Facebookon is!