Az énekes mostanában bármit csinál, bocsánatot kell kérnie utána. Előbb Brazíliát borította ki egy rasszistának vélt graffitivel, most pedig Argentínában taposott meg egy zászlót. Azóta elnézést kért.

Justin Biebernek mostanában nagyon komoly gondjai lehetnek, vagy csak nagyon próbál fasza gyereknek tűnni, de ehelyett hétről hétre egyre nagyobb balfasz. Nem mi találtuk ám ezt ki, amit csinál mostanában, az tényleg a balfaszság szótári definíciója. Persze lehet itt próbálkozni azzal, hogy kicsit kőműveskedik egy iskola miatt, de sokkal erősebb az a vonal, amiért állandóan bocsánatot kell kérnie.

Legutóbb Argentínát sikerült azzal kiborítania, hogy az ott adott koncertjén annyira zavarta az ország színpadra került zászlója, hogy először kicsit megtaposta, rugdosta, majd valami egészen érthetetlen mozdulattal a mikrofonállványával söpörte le. Ezek után talán kicsit hiteltelen lehet kimondani a színpadon, hogy “szeretlek Argentína”, de a felháborodást hallva azért nem adta fel, és Twitteren is bocsánatot kért. “Most nézem, mi történt Argentínában, és sokkolt. Szeretem Argentínát, az egész turném egyik legjobb koncertjét adtam ott. Az emberek mindig cuccokat dobálnak a színpadra, ezt nem tudtam elkapni, de nem volt semmi gond. Azt hittem, egy póló az, ha tudom, hogy egy zászló, soha nem lettem volna ilyen tiszteletlen Argentínával és a rajongóimmal szemben. Bocsánatot kérek mindenkitől, aki támadást látott ebben, remélem meg tudjátok bocsátani ezt a hibát” – szólt a megható üzenet a 19 éves énekestől.

Nem ez az első hasonló eset, legutóbb épp turnéja előző állomásán, Brazíliában sikerült egy olyan falat legraffitiznie, amire amúgy nem kapott engedélyt. Bieber azt hitte, hogy végülis mindegy, hova fújja fel művét, amivel sikerült olyan bűncselekményt elkövetnie, amiért akár egy év börtönt is kaphat, ha visszatér az országba. Az már megint óriási balfaszság, az pedig tényleg a csúcsa az egésznek, hogy többen kissé rasszistának vélték, hogy egy rasztahajú barna majmot ábrázol a graffiti. Utána még kurvázni is elment, de hát ez végülis nem akkora balfaszság.

Biebernek van ám más is a tarsolyában: legutóbb a testőreivel vitette fel magát a kínai nagy falra, mert hogy úgy érezte, nem bírja szervezete ezt a megterhelést. Ezután a produkció után nem is lehet véletlen, hogy a Google mit dob ki a “Justin Bieber apologizes” (=Justin Bieber bocsánatot kér) keresőszóra. Természetesen csupa bocsánatkérést, de egész szép listát. Ha adhatnánk neki egy tanácsot, akkor az lenne, hogy inkább ne is csináljon semmit, azért legalább nem kell bocsánatot kérnie.