Justin Bieber még mindig csak 19 éves, de az énekes már most nagyon próbál borzasztóan kemény és férfias lenni, amivel persze csak az ellenkezőjét éri el. Az alábbiakban 6 dologgal próbáljuk meg bebizonyítani, hogy Bieber tényleg férfiállat akar lenni, csak szegénynek nagyon nem jön össze.

1. Meztelenkedés

Bieber kényszeresen mutogatja felsőtestét, és vetkőzik mindenhol, ahol csak tud, hogy mindenki lássa, mennyire izmosan és tökéletesen néz ki. Vetkőzött már reptéren, rajongók előtt Londonban, a saját nagyanyja előtt, meg úgy amúgy is, csak hogy megmutassa magát instagramján.

2. Bajusznövesztés

Najó, igazából ez nem jött össze neki, de csak azért, mert Bieber még annyira tini, hogy nincs is elég szőre ahhoz, hogy rendes bajsza, vagy szakálla legyen, ezért a szőrnövesztésének csak egy csúnya kis hormonbajusz lett a vége.

3. Verekedés

Bieber valószínűleg azt gondolja, hogy egy férfi attól férfi, ha állandóan keménykedik, ami ez esetben azt jelenti, hogy mindenkit meg akar verni. Idén márciusban egy fotósnak azt mondta, hogy a szart is kiveri belőle. Ezt ugyanaz a 19 éves kissrác mondta, aki később a testőreivel cipeltette fel magát a Kínai Nagy Falra, illetve az, aki egyébként leköpte rajongóit, és egy felmosóvödörbe vizelt.

4. Felnőtteskedés

Miután a bajusznövesztés nem jött be, Bieber azt gondolta, máshogy mutatja meg a világnak, hogy felnőtt, méghozzá úgy, hogy igazi felnőttekkel mutatkozik. Justin Bieber ezért fogta, és lefotózta magát Kevin Harttal, illetve a nála kétszer idősebb Jay-Z-vel. A biztonság kedvéért oda is írta a kép alá, hogy "Lazulunk a srácokkal."

5. Ivás, drogozás

 bieberweed

Amerikában csak 21 éves kor felett lehet alkoholt fogyasztani, de Justin Bieber annyira felnőtt, hogy őt ez sem érdekelte, ezért ivott egy bárban, a bárt ezután pedig meg is bírságolták. De nem csak az ivással próbálta bebizonyítani felnőttségét, hanem azzal is, hogy szívott, majd beszedett valamit, ezután pedig a turnébuszában is találtak marihuánát és droghasználathoz szükséges eszközöket.

6. Szex

Mi mástól lesz valaki igazi férfi, ha nem attól, hogy minden nőt felszed, megdug, ha pedig nem tudja felszedni és megdugni őket, akkor kurvázik? Na valami ilyesmit gondolhatott Bieber is, mielőtt zseblámpával választott ki magának egy pincérnőt, vagy mielőtt felszedett valami brazil nőcskét, aki levideózta az ágyában alvó Biebert, sanszosan reggel, szex után. Utóbbiról a Gawker azt írja, hogy sokak szerint a videót készítő lány egy prosti volt, ami nem meglepő, mert Biebernek korábban is volt dolga hasonló hölgyekkel, a Buzzfeed szerint például ezzel a sztriptíztáncosnővel.