Nem csak a legszebbek lesznek híres és sikeres színésznők, hanem azok is, akiknek érdekes az arcuk, vagy rosszabb esetben csúnyácskák. Persze van, amikor egy híres apuka is elég a hírnévhez – például Tori Spelling esetében, de van olyan is, amikor tényleg csak az érdekes külső miatt lesz valaki menő, mint például Tilda Swinton. Az alábbiakban olyan színésznőket láthat, akik nem nevezhetőek klasszikus szépségnek, valamiért mégis sikeresek, de legalábbis híresek lettek.

Ki a legrondább?

Tudjuk, hogy mindenkinek más a szép, és nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy valaki csúnya, vagy szép, így most mi sem fogjuk a válogatásunkban szereplő tíz színésznő egyikére sem azt mondani, hogy kifejezetten ronda. Na jó, de igen, mert például Tori Spellingre a legnagyobb jóindulattal is nehéz azt mondani, hogy szép, vagy akár azt, hogy helyes, mert a Beverly Hills-szel befutott B-kategóriás színésznő igenis csúnya. És ott van még Rumer Willis is, aki sajnos a legrosszabb külső tulajdonságokat örökölte szüleitől, Bruce Willistől és Demi Moore-tól, ehhez képest mégis felkérték reklámarcnak. De például Tilda Swintonról bármennyire is tudja mindenki, hogy igazából nem túl szép, mégis nehéz rá azt mondani, hogy ronda, egyrészt azért, mert inkább csak érdekes az arca, másrészt meg azért, mert ő tényleg tehetséges is. Azt viszont soha nem fogjuk megérteni, hogy Kristen Stewart miért lett ekkora sztár, mert sem a külseje, sem a színészi teljesítménye nem túl nagy szám.

Na de döntse el inkább ön, hogy az alábbi galériában szereplő tíz, nem pont klasszikus szépségnek nevezhető színésznő közül ki az, aki tényleg inkább ronda, nem pedig érdekes, vagy szép.

Tudna mondani többet is? Mondja el Facebook oldalunkon!

Kövessen minket a Facebookon is!