Nemrég megnézhetett pár nem túl szép, de sikeres, illetve híres színésznőt, most pedig megnézhet pár szintén nem túl jóképű, mégis sikeres színészt. Mivel a nem túl szép színésznőkről szóló cikkünkkel sokan nem értettek egyet, vagy úgy kommenteltek, hogy valószínűleg még csak el sem olvasták azt, ezért most az elején szólunk, hogy a mostani válogatásban sem fogunk gúnyolódni. Egyszerűen csak megmutatjuk, kik azok a színészek, akik nyilvánvalóan nem a legjóképűbb férfiak a világon, mégis sikeres színészek lettek. És azért mégis, mert egy színész a tehetsége mellett nyilvánvalóan a külsejéből is él.

Ki a legrondább?

Tudjuk, hogy ízlések és pofonok, meg kinek mi, és még sorolhatnánk, de valószínűleg még az elvakult rajongóik is elismerik, hogy mondjuk Javier Bardem vagy Adrian Brody tényleg nem kifejezetten szép férfiak, persze ennek ellenére sokan igenis sármosnak tartják őket. És ezzel nincs is semmi baj, senki nem mondta, hogy csak azért lehet rajongani, akinek szabályos és szimmetrikus arca van, és úgy néz ki, mint egy divatmagazinban szereplő tökéletes férfimodell.

Ugyanígy nők milliói rajonganak a közel sem szép szemű Steve Buscemiért, a csúnya orrú Owen Wilsonért, és nők milliói rajongtak régen Woody Allenért is, aki saját bevallása szerint is ronda. És valószínűleg nincs olyan ember, aki gyűlölné Jack Nicholsont, mint színészt, pedig az ő arca a legtöbbször tényleg félelemetes tud lenni, sőt Sean Penn is csodás színész, és lehet érte rajongani, pedig ő meg alacsony, aránytalanul nagy az orra, és apró a szeme. De ugyanígy sármos a külseje ellenére Willem Dafoe, vagy akár Danny Trejo is. És nem maradhat ki Benedict Cumberbatch sem, akit rengetegen lárvaarcúnak látnak, sokak szerint viszont elképesztően csodás és vonzó férfi.

A többi nem túl tökéletes külsejű színészért kattintson az alábbi galériára!