Schobert Norbi Color nagy slágerére adott szerenádot feleségének, de nemcsak olyan privát, ablak alatt térdelőset, hanem készített klipet is ahhoz, ahogy énekel, meg feltette Youtube-ra. Nagy szerencse, az alkotás tökéletes lett! És ugyan minden másodperce arany, azért érdemes kiemelni néhány különösen csillogó pillanatot!

Ha még nem hallgatta meg 2013 legfontosabb magyar számát, akkor semmiképpen se hagyja ki: Schobert Norbi énekli a Color Féltelek című dalát, pont olyan kellemes hamissággal, hogy az egész nagyon cuki lesz. Az egészhez pedig egy annyira szirupos klipet forgatott, hogy a végeredmény a ciki határait súrolja, de hát nem is nekünk készült a szám, hanem a feleségének.

A Rubint Rékának készített szerenádot, viszont a Youtube-ra is feltette, sőt posztolta Facebookon, hogy mindenki megnézze, aki pedig megnézi, érezheti, hogy mennyire sok szempontból rossz vagy fura érzés valaki magánéletébe ennyire belelátni.

De miután a számot ő maga reklámozta, hagyjuk is abba a moralizálást, és nézzük meg, hogy melyek a műalkotás legerősebb pillanatai!

A csók

Ha össze kéne foglalni egy pillanatban a klipet, ez lenne az. Örökké tudnánk nézni.

A szekvencia

A képek is nagyon szépek, de különösen az, ahogy Norbi lesétál a zenében, egyre mélyebbre, amíg már ő sem bírja.

A kéz

Semmi sem bizonyítja jobban a komoly stúdiómunkát annál, mint amikor valaki ütemre gesztikulál. Norbi ezt is a tökélyre fejlesztette a szerenád kedvéért.

A szép pillanatok

Ebben a pár másodpercben benne van minden, amitől szép egy családi videó: csókok, torta, hajókázás, svenkelés a kicsimre, artikulálatlan üvöltés.

A mosoly

Tudják minél nem kell több Schobert Norbinak? Nézzék meg a jelenetet, kiderül!

A bajban is együtt

"Lelkem lelkedhez hozzásimul" – mi sem mondhatnánk szebben, mint Norbi vagyis a Collor.

Az összefoglalás

És akkor egy jelenet, amiben szinte minden eddigi benne van a hiányzástól kezdve a családi videókon és az autóban éneklésen át egészen az ikonikus kézmozdulatig.

A szeretet

Erről szól ez a dal.