Los Angeles pókerkirálya nagy mellek, veszélyes puskák és sportkocsik között éli az életét, amiért alsó hangon 100 ezren irigylik. Az élete csupa bulizás és szakadékszélen ugrálás, de fentről már bejelentkeztek érte egy szívrohammal és egy tüdőembóliával. Dan Bilzerian most ígéri, visszafogja magát a jövőben, és jobb példát mutat a követőinek. Azért reméljük, nem hagyja el a fókás-csajos fotók posztolását.

Dan Bilzerian mindent megtestesít, amit a legtöbb fiatal a mai nihilista-materialista világban el akar érni. Pókerezéssel vagyonos lett, állandóan szilikonos csajokkal veszi körül magát, luxuskocsijai és fegyverarzenálja van, folyamatosa bulizik, egy szóval két végéről égeti a gyertyát. Az érme másik oldalán ott van, hogy ha nem vigyáz, 32 életévét nem fogja már sokkal gyarapítani.

A Los Angeles-i pókeres három A-ként jellemzi magát: "actor/astronaut/asshole", magyarul színész/űrhajós/seggfej. Korábban épp feljebbvalója iránti tiszteletlenségből csapták ki a tengerészgyalogosok elitosztagából, a Navy SEAL-ből (ők likvidálták Oszama bin Ladent is) Bilzerian évek óta a világ egyik legmenőbb pókerese emellett, a Daily Mail szerint több versenyt is nyert és a 2009-es World Series volt a legeredményesebb sorozata. A pénzt befektette, a Victory Poker nevű online pókeroldal társalapítója lett, ami már 100 millió dollár (22,3 milliárd forint) körüli vagyont hozott neki össze. Ebből indul ki a dőzsölése, amit az Instagramján oszt meg mintegy 100 ezer követőjével.

A képek zseniálisak, a legburzsujabb rappereket is megszégyenítők. Az egyiken öt bombanő övezi a férfit, egyikük kezében pisztoly, másikuk ápolónőnek öltözve, és így tovább. Van kép, ahol egy meglepetésként kapott óriási fóka és egy félpucér nő, van, amelyiken egy köteg dollár, van, amelyiken két sportkocsija (olyan rendszámokkal, mint SUCK IT [SZOPD] vagy MR GOAT [KECSKE ÚR]) látszik. Bilzerian azzal indokolja züllését, hogy nem igazán élvezte a gyerekkorát, a gimiben is szürke egér volt, majd katonai iskolába íratták és egy évet mormonok között is eltöltött Utah-ban. A börtönt is megjárta engedély nélküli fegyvertartással.

Ezután egy floridai egyetemen folytatta, ahol eljátszotta a pénzét, majd eladta fegyvereit, és a kapott 750 dollárt 10 ezerre tuningolta pókerrel (azaz 167 ezerből 2,23 millió forintot csinált). Ebből Las Vegasba ment játszani, és csakhamar már 187 ezer dollárja (41,7 millió forintja) lett, innen pedig nem volt megállás. "Én tiszteltem a pénzt. Le kell égned ahhoz, hogy tiszteld a pénzt" – nyilatkozta az elveiről a nulláról újrakezdő Bilzerian.

Mint említettük az elején, Bilzerian életmódja elsőre jól hangzik, de a szervezete kezdi megadni magát. Egyszer volt már egy kettős szívrohama, amikor 25 évesen elment egy vad snowboard túrára a haverokkal. 2011-ben pedig három nap alatt többször ide-oda repkedett Hawaii és Vegas között egy 24 órás pókerverseny miatt, de ezt sem bírta a szervezete. Akkor tüdőembóliát diagnosztizáltak nála. Sajtósa szerint azonban most már minden rendben, egészséges, és rajta van, hogy a rosszfiú imázst lecserélje "a póker gentlemanjére".