Ugyan a hispán nemzetek nagy királyok a dögös műsorvezetőnők terén, itt Kelet-Közép-Európában sincs mit szégyellnünk. Nézze meg ezeket a dekoltázsukkal és lábaikkal hódító nőket, akik nem érhetnek fel a mi Tatár Csilláinkhoz vagy Demcsák Zsuzsáinkhoz!

Ugyan a BBC egy közszolgálati csatorna lenne alapból, a bulvárt azért ők sem vetik meg. Ennek egyik legerotikusabb bizonyítéka Susanna Reid. A műsorvezetőnő rendszeresen megvillantja alsóneműjét, és a legutolsó alkalommal is jó hosszan tehette ezt annak ellenére, hogy egész biztosan látta az adás operatőre, vágója, gyártásvezetője stb. Szóval a BBC nézettségének is jót tesz az ilyesmi (persze az alábbi video a képzelet műve).

Azonban nem Reid az egyedüli komoly tévés (és az időjósokat most nem számítjuk bele), akinek a testi adottságai adnak el egy műsort. Kiemelkedő tehetség ebből a szempontból a brit Carol Jean Vorderman is. A már az 53. évében járó műsorvezetőnek a Countdown vetélkedő vezetését köszönhetik, amit 26 éven át sugárzott a brit tévé. Azonban a helyi tévénézők leginkább Vorderman eszelősen nagy melleit szerethetik, Vorderman ugyanis sosem volt rest kitenni őket a kirakatba. Mint itt:

A Guyism a spanyol anyanyelvű országok legszexibb műsorvzetőit szedte össze. Közülük is ki kell emelnünk a szőke, nagymellű bombázót, Anna Simont. A 31 éves katalán műsorvezetőnő 22 évesen kezdte a pályáját, és gyaníthatóan nem csak újságírói képzettsége röpítette újabb és újabb műsorok élére.

Sara Carbonerót nemcsak azért kell kiemelni, mert az amerikai FHM őt választotta a világ legszexibb riporterének, hanem mert Iker Casillasnak, a spanyol válogatott egykor kirobbanthatatlan kapusának a nője. Mellesleg sportriporterként dolgozik, és így néz ki.

Az ír Laura Whitmore-ról már korábban megállapítottuk, mennyire jó csaj. Az európai MTV (a zenecsatorna) műsorvezetőnője az idei EMA-díjátadón is megjelent egy pöpec kék ruhában. Ő inkább a hosszú lábak tehetséges villantója, nem az a fajta, aki mindent kipakol a kirakatba.

Kirsty Gallacher az a skót tévés műsorvezető, aki tényleg a legtökéletesebb milfnek nevezhető. Az 1976-ban született Gallacher a Sky Sportson vezet sportműsorokat, de a rajongóinak talán a tengerparti, bikinis képei a leggyönyörűbbek. Ja, és nagy Liverpool-rajongó.

Az amerikai Melanie Collins is sportműsorokat vezet, az alábbi videón épp egy amerikaifoci-adást promózik. Collins után érdemes keresni, sok jó képet ad ki a Google, személyes kedvencünk ez a bikinis fotó.

Aleksandra Obradovic a szerbek nagy büszkesége. Róla érdekes módon egyfelől kevés biográfiai adatot látni, másfelől a keresőbe beütve a nevét, látszik, hogy volt egy szép hagyományos pravoszláv esküvője. Jellemző rajongótábora lelkességére, hogy a Fox televízió összevágott felvételeiből zenés egyveleget is készítettek neki.

Persze Magyarországnak sincs szégyellnivalója, mégha a koncepciónk szerint Gaál Noémi nem is illik ide. Ott van a hosszúlábú Demcsák Zsuzsa, akinek a Tv2 reggeli magazinját, a Mokkát köszönhetjük, és mostanában egyre merészebben öltöztetik. A Mokka nagyágyú e téren, hiszen Tatár Csilla is mindent megtesz a nézettségért egy jól mélyített dekoltázzsal. És hogy ne csak a Tv2 kapja az ívet, be kell hozni az M1-et is, ahol Borbás Marcsi olykor váratlanul mutat váratlanul sokat. Mint itt, a csúszdán.

Hozzászólna? Nem bírja ki kommentek nélkül? Akkor kattintson ide!

Kövessen minket a Facebookon is!