A volt honvédelmi miniszter lánya már nem a gyógyszerektől függ, hanem orosz származású vőlegényétől, hiszen a férfi tartja el – autót is tőle kapott. Múltjáról egyébként részletesen beszámol a nemrég megjelent könyvében, aminek kész verziója nagyon felkavaró volt számára, az olvasása után hetekig járt a pszichiáteréhez.

Közel három évvel azután, hogy a hazai bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a volt honvédelmi miniszter lányát, Keleti Györgyi Szalai Vivien közreműködésével könyvet adott ki a múltjáról. Szó sincs itt a pénzről, á dehogy – csak ki akarta adni magából a kiadnivalót. Habár a kitartottságért elítélt [olaszországi ügye még folyamatban van – a szerz.] Keleti lány ártatlannak vallotta magát a bíróság előtt, könyvének a kiadó A leghíresebb magyar madame címet adta. „A könyv, amellett, hogy a prostituáltakról szól, az elejétől a végéig túlfűtött érzelmileg, tele van mondanivalókkal. A családon belüli erőszak nagy részt foglal el benne” – magyarázta a Velvetnek Keleti Györgyi, aki gyógyszerfüggőségéről is részletesen vallott Szalainak.

Az autóját is kapta

A gyógyszerektől már három éve megszabadult, de még így is van függőség az életében. „Alkoholt sosem fogyasztottam, kábítószert sem, kávét sem ittam, és tizenöt éve vegetáriánus vagyok. De benne vagyok egy párkapcsolatban, amiben rengeteg az érzelem, hiszen nagyon szeretem a páromat – de ez is egyfajta függőség, hiszen ő eltart engem” – állapította meg a 39 éves exmodell, majd megjegyezte, nem azért van szép és jó autója, mert megvette magának, hanem mert orosz származású üzletember barátjától – ópárdon, vőlegényétől – kapta. „Ez is egyfajta függőség, de ez nem a káros függőség, pusztán egy függőségi viszony, mint amikor otthon van a feleség, nevel két gyereket, és a férje eltartja.”

Megtudtuk tőle azt is, hogy a könyvet elsőként Nyikolajjal olvastatta el, gyakorlatilag kötelezővé tette számára. A férfivel már három éve együtt van, de az első közös interjújukat csak a közelmúltban vállalták, Hajdú Péter Frizbijében. Keleti Györgyi azt is elmondta, hogy az utolsó pillanatig vacillált azon, hogy barátjával, vagy egyedül menjen-e a beszélgetésre, de most, hogy már családalapítanak is, meg, ugye, a könyvet is promózni kell, végül elvállalta a páros interjút. A gyerekkérdésről bővebben nem beszélt, csak annyit mondott, hamarosan kiderül majd, hogy mi a helyzet, és amúgy meg nem fogja takargatni a gömbölyödő hasát kismamaként.

Hetekig pszichiáterhez járt

Keleti Györgyi megjegyezte, bár az egyszeri olvasónak úgy tűnhet, neki egyáltalán nem volt könnyű felidézni a múltját a könyvhöz, sőt, a kézirat újraolvasása is nagyon megviselte. „Amikor elkészült a könyv, akkor két héten keresztül majdnem minden nap a pszichiáteremnél ültem fél-egyórás beszélgetésekre, mert nagyon magam alá kerültem. Megviselt a múltam, főleg, hogy nagyon brutálissá, kontúrossá volt fogalmazva, hogy ugye még izgalmasabb legyen. De belegondolva mégiscsak volt olyan férjem, aki szinte félholtra vert, nem is egyszer, túl vagyok két váláson, a gyógyszerfüggőségen, a börtönön is. Arcba vágó élmény volt ezeket visszaolvasni, hogy ez mind velem történt, és túl vagyok rajtuk” – mondta Keleti Györgyi.

Bevallása szerint még így is akadnak dolgok, amiken nem tudott túllépni, de azokat majd kisírja magából – úgyis így szokta kiadni magából a napi stresszt. Mert az meg éri folyamatosan, a napokban például be akartak törni hozzájuk, egészen véletlenül épp a könyv megjelenése táján. Az ügyben feljelentés nem történt, amitől csak még píárszagúbbnak hat az egész, Keleti Györgyinek viszont erre is volt válasza. „Ha ez így lett volna, akkor összehoztuk volna a könyvvel, de szándékosan kértem, hogy ne, mert ráadásul valahogy ez eljutott az újsághoz. Egyébként meg nem nagyon foglalkozik a rendőrség ezzel, amíg nem történik baj, feszegetés. Hangsúlyozom, nem ez az első eset, hogy megpróbálják elvinni valamelyik autónkat, de eddig mindig el tudtuk kergetni a betörőt. A házunk be van kamerázva, tele van a kert szirénákkal, riasztóval, így védve vagyunk. De sok felénk az újépítésű ház, sajnos rendszeres, hogy ilyesmi történik a környéken” – mondta.

Kommentálná? Itt megteheti.

Kövessen minket a Facebookon is!