Minden modellek legfantasztikusabbika, Heidi Klum a héten bejelentette, hogy többé nem bugyimodellkedik. Az idén negyvenedik évét betöltő csodanő azért döntött így, mert már kényelmetlen lenne neki a helyzet. Döntése érthető, de több okból is rettentően sajnáljuk.

Heidi Klum az utóbbi tíz évben szült négy gyereket, több sikeres tévéműsort készített és vezetett, eközben pedig folyamatosan extradögös volt, szóval megértjük, hogy kicsit elfáradt, és elege lett abból, hogy vékonycsontú lányok között riszáljon bugyiban, tűsarkakon. Úgyse érnek a lába nyomába se. (Amúgy is jól bírta: 2009-ben, hat héttel azután, hogy megszülte negyedik gyerekét, már kifutón volt.)

Mi mondjuk legalább ötvenegy okból sajnáljuk döntését. A legelső, hogy gyönyörű nő, és ha valakit, őt pont jó volt bugyiban nézegetni. A második, hogy negyven évesen is fantasztikus formában van, plasztikáztatás nélkül, és ezzel elég markánsan közvetíti üzenetét a bolygónak: figyelj oda magadra, és akár négy gyereket is szülhetsz, el fognak ájulni tőled. A további negyvenkilenc indokot galériánkban találja.