A fél ország dörzsöli a tenyerét, hogy végre egy újabb próbálkozás, ami megbukott, de mi egy kicsit szomik vagyunk, hogy vége a műsornak. El kell ismernünk, néhány adás rendesen döcögött, kellemetlen poénokból sem volt hiány, sőt, de azért akadtak szép momentumok. Balázsék önalázó videóit például majdhogynem szerettük, a hazugságvizsgálós celebek kínján pedig még nevetni is tudtunk. Megmutatjuk, miken, mulassanak velünk önök is!

Vastag Csaba

A saját bevallása szerint a nap 24 órájában mindig „pimaszul sármos” haknikirály annyira nem értette, mi történik vele, hogy hiába vették fel a vizsgálatot augusztus végén, október közepéig sem esett le neki, milyen gátlástalanul átverték. Szerencsénkre még élőben adták a Vundersőnt, amikor az első X-győztest becibálták megalázni, így alkalmunk nyílt vágás nélkül, ríltájmban végignézni, ahogy arcon csapta a felismerés: valójában Balázs nyomogatta a kamu gombot hónapokkal korábban, és nem a szerkezet jelezte a hazugságot. Végig nagyon komolyan vette a feladatot, halálosan őszintén reagált a feltett kérdésekre. Így kerülhettek napvilágra olyan felbecsülhetetlen szellemi értékű információk, mint hogy a férfiasságát egy rúd kenőmájashoz hasonlító énekes nem tud folyékonyan olvasni, hogy csak egy lakatlan szigeten lenne jóban Istenes Bencével, hogy volt egyszerre öt barátnője, és hogy nem csak öccse excsajával, de kivétel nélkül mindenkivel lefeküdne, ha nem a tudata irányítaná a testét. Jár az öt pont az őszinteségért. És még öt a naivitásért!

Tóth Gabi

A „Ki a legrosszabb mentor?” szavazásunkat sokszorosan vezető tapolcai lány nem hazudtolta meg magát, szokás szerint előbb beszélt, mint gondolkodott, így neki is köszönhetünk néhány említésre méltó kijelentést. Kedvencünk tőle az volt, amikor lazán közölte Csobot Adélra, hogy nem tartja jó énekesnőnek, majd folytatta az osztást Lolával, akit inkább látna bolti eladóként, mint énekesnőként, és aki szerinte volt már két férfival szendvicsben. A szörnyű, a kellemetlen és a kínos jelzőkkel illette Zámbó Krisztián X-es produkcióit, és bár szexinek tartja Jimmy király fiát, kizárta egy lehetséges randi gondolatát. Ezt meg tudjuk érteni, ahogy azt a megállapítását is, hogy a vele már többször flörtölő Istenes szerinte nem néz ki szexin félmeztelenül. És azt is megtudtuk: a Szombat esti láz alatt megesett, hogy ellógták a próbát táncpartnerével, Markó Robival, mert rágerjedtek egymásra. Tóthnak is megítéljük az ötöst őszinteségéért, és pluszban egy extrát, amiért kertelés nélkül belevágta Sebestyén Balázs képébe, mennyire nem kedveli őt.

Bálint Antónia

Nem volt könnyű dolga Bálinttal a két edzett műsorvezetőnek sem, hisz mit kezd az ember egy olyan közszereplővel, aki amúgy is mániákusan teregeti a szennyest, arról nem beszélve, hogy az elmúlt hetek könyvpromó-hadjáratában az összes olyan, eddig titokban maradt apróságot is világgá kürtölte már a kézen állós szextől kezdve a megcsalásokig, ami még izgalmas lehetett volna a műsor nézőinek. Talán azt érdemes kiemelni, hogy Bálint szerint az azonosíthatatlan mellbimbójú Bogdán Csaba jobban gitározik, mint csókol, és hogy Hajdú Péter állítólag mégsem makogva élvez. Egyetlen pillanatért éri meg visszanézni a tartalmatlan csevegést: Vadon kérdésére, hogy „Miért volt szükség a könyvre, Te is harcolsz a rezsidémon ellen?”, az egykori szépségkirálynő a legbevállalósabb megélhetési celebeket is megszégyenítő őszinteséggel vágta rá, hogy bizony jön a karácsony, és neki is ott állnak a befizetetlen sárga csekkjei. Nemes motiváció, szorítunk neki, hogy a bulvárponyvából befolyó összegből legalább a második rész piacra dobásáig ne kerüljön újra összetűzésbe a rezsidémonnal.

Südi Iringó

Vannak azok a sztárok, akiket nem az eszükért szeretünk, éppen ezért Südi Iringót egyenesen imádjuk! Az ellenőrző kérdések után elhangzott „A Legyen Ön is milliomos-ban te jutnál tovább, vagy egy dolmányos varjú?” felvetésre adott „A varjú!” válasza megalapozta a hangulatot. Jó darabig feszegették nála a Szombat esti láz-beli versenytársait minősítő témákat, amikbe rendre be is szállt. Kiderült többek közt, hogy a partnereit hibáztatja az örök vesztes szerepkörért, és azt is feszengés nélkül vallotta be: nem örült, hogy Istenest kapta partnereként, akinek szűk nadrágban úgy dudorodott a két lába között, mint egy marék áfonya, de semmi esetre sem annyira, mint egy vakondtúrás. Anélkül az info nélkül is kevesebbek lettünk volna, hogy jobb nőnek tartja magát Csobot Adélnál, és hogy szerinte tudatos erdőgazdálkodással meg lehetett volna akadályozni, hogy az entek Vasudvar ellen menjenek.

Csobot Adél

Nem elég, hogy szegény Csobottal szakított Istenes Bence, de a Vundersőn szerkesztői voltak annyira kíméletlenek, hogy a szakítás hetében hívták meg vendégként exével. Végignézették velük a hónapokkal korábban felvett vizsgálatot, ahol Csobot még borzasztóan szerelmes volt, és még az olyan viccesnek tűnő pillanatok sem mentették meg a zavart feszengést, mint amikor az énekesnő beismerte, hogy felvette már legalább egyszer az előző napi zokniját, hogy inkább szépnek tartja magát, mint jó énekesnőnek, hogy ki nem állhatja egykori mentora, Malek Milkós Zseton a zsákban című dalát, és hogy ittasan jött össze Istenessel, akiben bár nem bízik, azért jó szeretőnek tartja.

Fekete Pákó

A műsor egyik számunkra hovatehetetlen poénforrása volt Pákó beöltöztetése például Morgan Freemannek, de elnézzük neki ezt a ballépést, mert képes volt ellensúlyozni azzal az egyetlen hazugságvizsgálós válaszával, hogy jobban fél egy erdei boszorkánytól, mint a NAV-tól. Mondjuk akkor is el-elmosolyodtunk, amikor határozottan saját magára voksolt a kinek van jobb feneke, neki vagy Gyurcsány Ferencnek lehetőségek közül. Hát még amikor nekiszegezték a kérdést, Magyarország legmélyebb pontja-e a Frizbi, reakciója ugyanis mindent vitt: „Nem, a Balázs show!”

Ön szerint voltak jó pillanatai a műsornak? Mondja el a Facebookon!

Kövessen minket a Facebookon is!