Itthon és az Egyesült Királyságban is december 15-én ért véget az X-Faktor, és mindkettőt nő nyerte meg végül. De nem csak ez volt a közös pont, hanem az is, hogy mindkét műsorban volt egy-egy mentornő, akik igencsak hasonló ruhát húztak magukra, így Nicole Scherzinger gyakorlatilag tóthgabis dekoltázst és hátat villantott a vasárnap esti döntőben.

Nem csak a magyar, hanem a brit X Factor döntője is tegnap volt, és azt is nő nyerte meg, méghozzá Sam Bailey, akit Sharon Osbourne mentorált. De brit X Factorban nem ő volt az egyetlen női mentor, mert ott volt még Nicole Scherzinger is, aki a döntőre ezüst sellőnek öltözött.

Scherzinger amúgy egy Julien Macdonald ruhát viselt, de nem ez az érdekes, hanem az, hogy egészen hasonló volt Tóth Gabi vasárnap esti ruhája is. Mindkettő csillogott, mindkettő hasonló pántos megoldású volt, hasonló dekoltázzsal, mindkettő megvillantotta a teljes hátat és mindkettőnek áttetsző volt a szoknyarésze. A Daily Mail szerint Nicole Scherzinger el is lopta a tegnap esti show-t a nyertes Sam Bailey elől, igaz, a duettjük alatt nem ezt a ruhát, hanem egy másik, hasonlóan csillogós valamit viselt.

Ki volt a szebb/jobb/mindenebb?

Most pedig nincs is más dolga, csak el kell döntenie, hogy melyik mentornő volt szebb a ruhájában? A folyamatosan szexiskedő, és a Lewis Hamiltonnal ki tudja milyen kapcsolatban álló Nicole Scherzinger? Vagy az itthoni X-Faktor negyedik szériájának mentornője, akinek annyira jó arckifejezései vannak, hogy grimaszgenerátorunk is készült, és aki az X-Faktor alatt szinte végig a lábát, ha épp nem a fenekét mutogatta. Ha Tóth Gabi döntős szettjét akarja látni, kattintson ide, ahol egy viszonylag használható screenshotot láthat csak sajnos, mert az RTL Klub úgy tűnik, annyira nem találta érdekesnek a mentornő vasárnap este viselt ruháját, hogy nem készült róla fotó.