Van negyvenöt nagyon jó fotónk arról, ahogy híres emberek őszintén röhögnek. Az internet szerint ez jót tesz az embernek, már a nézésétől kisimultabb és egészségesebb lesz. Próbálja ki velünk, igazat mond-e az internet!

Tele van az internet olyan cikkekkel, amelyek arról szólnak, hogy a nevetés jót tesz nekünk: csökkenti a fájdalmat, és instant jókedvet okoz, akkor is, ha nem őszintén nevetünk. Mondták már ezt sok mindenre és mindenkire, a Power Balance karkötőtől Csernus Imréig, de ellenőrizni csak elvétve szokták. 

Nem baj: más források szerint elég a mosolygó vagy nevető emberek látványa is ahhoz, hogy a jótékony agyi hatást tapasztaljuk. Mi pedig most önök segítségével megállapítjuk, hogy ez nettó hülyeség, vagy tényleg működik. Ha az előbbi, akkor csak simán gyűjtöttünk önnek néhány olyan fotót, amelyek többségén eltorzult arccal röhögnek nagyon ismert emberek Catherine Zeta-Jonestól Rosario Dawsonon, a brit uralkodócsalád tagjain, Eva Longorián és Shakirán át John Malkovichig. Ha meg bejön, akkor ezt a cikket jól tegye el, mert most elég jó muníciót kapott a töltekezéshez, gyakorlatilag a monitoron keresztül fogjuk revitalizálni önt, amikor csak szüksége lesz rá.

A vizsgálati módszer egyszerű: összepakoltunk egy rakás fotót, kronológiai sorrendben, két kivétellel 2013-ból, ön pedig szavazatával jelezze, ha jobb lett attól, amit látott. Kattintson, kezdjük is! 

Na?

Nem lett jobb? Nagyon sajnáljuk! Tessék, egy cicás gif!

Még mindig? Akkor még egy :(