Most többé-kevésbé ismert nők képeit mutatjuk meg önnek - kiválasztottjainkban gyakran csak annyi a közös, hogy szokatlan hajszínt választottak. Nekünk tetszenek a vadabb megjelenésű celebek, de önön a sor: mondja meg, mit gondol róluk. Esetleg merítsen ötletet, úgyis itt az évvégi buliszezon.

Egy kis szín

Elsőként a legdiszkrétebb megoldást vesszük szemügyre: azt, amikor egy megszokott hajszínbe egy-két csík szokatlanabbnak számító vegyül. Galériánk nyitóképén Dakota Fanning látható, de sokan mások is folyamodtak ilyesmihez. Nézze meg őket!

Mit gondol?

Egy szín

Eggyel keményebb megoldás, amikor valaki a teljes hajzatát természetellenes színűre festi. Abszolút kedvencünk a kategóriában Demi Lovato, aki teljes lelki nyugalommal mutatkozik kék hajjal, és nagyon jól teszi.

Mit gondol?

Több komoly szín

Van, akinek az sem elég, hogy kékre, vagy más, természetidegen színre festi a haját (és miért kéne, hogy elég legyen?), na az ilyen személyek szoktak két brutális hajszínt összeereszteni a fejükön. Az alábbi képen például Hayley Williams, a Paramore énekesnője csinál ilyet, de ha kattint, mutatunk még néhány példát.

 

Mit gondol?

Szivárvány

És van, amikor két szín sem elég, mert az illető sztárnő énkicsipónimnak vagy szivárványhídnak képzeli magát, és mindent ráken, vagy rákenet a hajára. Abszolút kedvencünk ebben a mezőnyben Kesha, aki tényleg úgy néz ki, mint akire ráesett a művészellátó, mégis dögös. Nézze meg őket, és véleményezzen!

Mit gondol?