Összegyűjtöttük 2013 legédesebb híreit: listánkon szerepel Aisha, a budapesti elefánt születése, Károly herceg szerencsétlenkedése a habzsákkal, a bőröndön alvó kislány, és még sokan mások. Szavazzon a kedvencére, adjon 10 pontot annak, aki a legcukibb!

01. Kiselefánt született a budapesti állatkertben

Nem kellett sokat várni a 2013-as év elején, hiszen már februárban kiakadt a cukiságmérőnk: megszületett Asha, a budapesti kiselefánt. A Valentin-napkor napvilágot látott ormányos hónapokig az internetezők kedvence volt, napról napra kaptuk az új híreket róla, hogy növekszik, szopik, és emészt. Sajnos az elefánbébik is felnőnek, és kevésbé lesznek cukik, mint születésükkor, úgyhogy Ashával sem foglalkoznak már annyit az emberek. 

02. Bronston kapitány búvárként lepte meg családját

Irtó cuki volt annak a katonának a meglepetése is, aki hosszú idő után Afganisztánból tért haza a családjához. Bronston kapitány búvárruhába öltözött, és egy strandolás alkalmával bukkant fel a vízből felesége és gyerekei mellett. Cuki videó is készült az esetről. 

03. Károly herceg habzsákkal szerencsétlenkedett

Károly herceg nem szép ember, de cuki tud lenni: a trónörökös nyáron a skóciai Thurso városában található Reids sütődében járt, ahol kicsit meggyűlt a baja a habzsákkal. Erről egy vidám fotósorozat is készült, amin a nagypapa széles mosollyal ügyetlenkedik. 

04. A bőröndön alvó gyerek

Egyik nagy kedvencünké vált továbbá az az orosz kislány, aki a hat órás repülőút végére annyira elfáradt, hogy egy nagy, húzható bőröndön elaludt, míg az apja kíhúzta a repülőtérről. 

05. Macska rabolta ki a szomszédokat

Norris, a bristoli macska módszeresen lopja gazdája szomszédait: a kleptomániás állat az ablakon keresztül cseni el a lakók cuccait, szerzeményei közt akadt alsónadrág, pizza, sütőkesztyű, és kolbászok is. Szerencsére a kirabolt emberek ugyanolyan jókedvvel állnak a dologhoz, mint mi, akik mindenképp helyet adtunk Norrisnak listánkban a húzásaiért. 

06. Paris Hilton kislányként

Sose gondoltuk volna, hogy Paris Hilton neve egyszer egy mondatban szerepel majd a cukisággal, azt meg főleg nem, hogy ő lesz a cukiság tárgya. A 2013-as év azonban meghozta a meglepetést: az örökösnő egyszerűen übercuki volt kislány korában, legalábbis ez jött le abból a képből, amit Hilton a Twitterre töltött fel. Ő az, aki kiscicának öltözött. 

07. Jennifer Love Hewitt terhesen

Kevés olyan terhes celebnő van, aki jól viseli a fotózást, Jennifer Love Hewitt pedig még széles mosollyal is tűrte a lesifotóst. Ezzel a gesztussal ki is érdemelte, hogy helyet kapjon a legcukibb összeállításunkban. 

08. Körtáncoló kismackók

Ezeket a néhány hónapos kismackókat a 25 éves Valtteri Mulkahainen fotózta Finnország északi részén. Cukiság a köbön. 

09. Jennifer Lawrence belepirult Jack Nicholson udvarlásába

Az Oscar-díjas színésznőt közvetlenül a díjátadó után interjúvolták, amikor begyalogolt a képbe Jack Nicholson. A szoknyapecér színész rávigyorgott Jennifer Lawrence-re, és miután gratulált neki, közölte, hogy a színésznő pont úgy néz ki, mint az egyik volt csaja. Lawrence frappánsan válaszolt, hogy nem úgy néz-e ki, mint az új csaja. A szócsata után az újdonsült sztár olyan arcot vágott, hogy örökre beírta magát a cukiságtörténelembe. 

10. Ben Affleck megtanította szélvédőt mosni a lányát

A színész egy Los Angeles-i benzinkútnál állt meg, hogy megtankolja autóját, és közben megtanította lányát, Violetet arra, hogyan kell szépen szélvédőt mosni. Mindeközben nagyon cuki fotók készültek, arról is, hogy a kislány jutalma végül egy fánk volt.