Ez az év sem telt el celebszakítások nélkül, drámák és könnyek jellemezték az idei évet.

Liptai Klaudia - Szabó Benjámin

Sokan köszörülték a nyelvüket Liptai Klaudián, aki egy nála 14 évvel fiatalabb pasit újított be valamikor az ősz elején. A Csepeli Polgármesteri Hivatalban dolgozó Szabó Benjáminnal először a Társas játék második évadjának díszbemutatóján jelentek meg nyilvánosan, de Szabó már ott sem találta a helyét, és szinte végig magányosan sétálgatott. A románcnak három hónap után vége is szakadt, az indok: eltérő érdeklődési kör. 

Frei Tamás - Zsanna

Szintén a Társas játékon derült ki egy szakítás, pontosabban Frei Tamás nem a megszokott nővel jelent meg az eseményen, hanem Erdőhegyi Brigittával. Bár állításuk szerint ez nem randevú volt, és nem is aposztrófálták párként magukat, a hol Floridában, hol Olaszországban élő Frei nem Zsannával jelent meg az eseményen, akivel 10 éve élt együtt. A Blikk kérdésére akkor Frei azt mondta, jelenleg már nem él ebben a kapcsolatban. Az utóbbi években írásból élő Frei volt párjáról nem sokat tudni, a férfi nem nagyon mutatta be a sajtónak, mindössze annyit lehet róla tudni, hogy Zsannának hívják, és Frei sosem vette feleségül. 

Szabó Zsófi - Nagy Tamás Grande

Ennél sokkal többet lehet tudni Szabó Zsófiról, akinek nem telt egyszerűen a 2013-as év. Az év elejét még szingliként töltötte (vagy titkolta a kapcsolatát), aztán nyáron összejött Nagy Tamás Grandéval. A jó pár évvel idősebb férfi ráadásul a fönöke, ő ugyanis a Jóban Rosszban producere. Októberben aztán vége is lett a románcnak, azóta Szabó szomorú, és ezt azzal is jelzi, hogy egyre több okos idézetet posztol a Facebook oldalára. Szabónak nem Nagy volt az első tévedése, de bízunk benne, hogy a Jóban rosszban-ban felépített karriernek nem szakad vége a szakítással.

Détár Enikő  - Rékasi Károly

Az év egyik legmeglepőbb híre az volt, hogy Rékasi Károly néhány évvel fiatalabb nőre cserélte asszonykáját, Détár Enikőt. Lehet itt magyarázkodni, hogy nem is miatta, meg már rég nem volt az jó kapcsolat, de egy biztos: a házaspár 29 év után szakított, Rékasi pedig izibe magához rántotta Pikali Gerdát. A pár 1984-ben házasodott össze, az első nyilvános mélypont 2005-ben következett be, bár azt még rendezni tudták. Aztán jött az újabb dráma, és vele együtt megérkezett Pikali Gerda. Ez volt az a pont, amikor már túl sokan voltak a kapcsolatban, így Rékasi jobbra el, majd egy sajtóközleményben osztotta meg a világgal, hogy október eleje óta Pikali Gerdával él. Október végén már látványosan és felszabadultan ölelgették egymást új barátnőjével nyilvánosan.

Kiss Ramóna - Tóth Richárd

Tudja, ki volt a Barátok köztös Kiss Ramóna párja? Nem? Ezzel nincs egyedül. Választottja Tóth Richárd volt, akivel kb. két évig voltak együtt. A férfi a pókerezésből lett milliomos, blogján arról is írt, mennyit segített neki Rami, hogy mentálisan a topon legyen. Kiss egyébként mindvégig óvta a kapcsolatát, melynek végét a jól megszokott sajtóközleménnyel jelentette be.

"Valóban nem alkotunk már egy párt Ricsivel. Elég hosszú ideig voltunk együtt, és megelőzve mindenféle rosszindulatú találgatást, elmondanám, hogy nem harmadik fél, és nem külső tényező miatt ért véget a kapcsolat. Mindketten úgy éreztük, másfelé tart az életünk, ezért döntöttünk a szakítás mellett. Egy fontos korszak zárult le az életemben, de barátságban és tiszteletben váltunk el egymástól" – írta.

Oroszlán Szonja - T. Zoltán

Oroszlán Szonja blogján jelentette be, hogy két év házasság után véget ért a kapcsolata teniszoktató férjével. A szokásos fordulatokkal teli szöveget (nincs harmadik, marad a jó viszony, igazából béke van) írta blogjában: 

"S bár az új-zélandi utazás jól sikerült, a házasságom romlani kezdett. Egy héttel a hazaérkezés után elköltöztem a közös otthonunkból. Immár fél éve külön élünk, külön utakat járunk. A kapcsolatot rendbe hoznunk azóta sem sikerült. Terveink és céljaink teljes mértékben különböznek, melynek következtében – közös megegyezéssel és barátságban – a válás mellett döntöttünk, és a keresetet benyújtottuk. Nem volt harmadik személy, nem volt sértődés, mindkettőnkben szeretet és tisztelet maradt". Oroszlán azóta a kutyájába szerelmes, és eléggé eltűnt a médiából.

Rippel Ferenc - Simó Vivien

Rippeléknek sem kezdődött jól az év, négy év után búcsút intett egymásnak az artista és neje, Rippel-Simó Vivien. Az már gyanús volt, hogy a Hal a tortánt nem a házukban forgatták, hanem a nagymamánál. A kapcsolatban minden volt, vér, veríték és könnyek, a baba sem fogant meg könnyen, mert az asszonynak petefészek rákja volt, szerencsére ebből felépült. Szó volt itt harmadikról, ivásról, szexmentes házasságról. Simó nem használja többet férje nevét, kétéves kisfiukat viszont ő fogja nevelni. 

Schmuck Andor és kedvese

Schmuck Andor életében is eljött az a pont, amikor az esküvőre gondolt. A pár éve elvált politikus egy 21 éves leánnyal jött össze, ráadásul egy tüntetésen. Másfél évvel később már az esküvőn járt az esze, bár a Hir24-nek csak annyit mondott: „Ámor nyila a legdemokratikusabb, mert bárkit eltalálhat. A hírt sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánom" – közölte, majd gyorsan meg is osztotta a Facebook-oldalán. Ekkor még úgy tűnt, minden rendben van, Korda Györgyöt esküvői tanúnak is felkérték, de szeptember közepén a pár "elengedte egymás kezét".

Palvin Barbara - S. Kristóf

És még mindig nincs vége a szakítások sorának. Palvin Barbara is szakított idén, pasijáról csak annyit lehetett tudni, hogy Kristóf, gimnazista, és mocsok sokan irigyelték világszerte. A páros mindenesetre a Glamour-gálán még együtt jelent meg, aztán április elején Palvin a Facebook profilját egyedülállóra változtatta. Szerencsére úgy tűnik nem törték össze teljesen a szívét, ugyanis szeptemberben Kristóf meglátogatta New Yorkban, amire többen egy felmelegített kapcsolatot vizionáltak, erre a modell jól lehűtötte őket: "Hé, srácok, most komolyan, barátságról még nem hallottatok?”. Palvin mostanában a One Direction egyik tagjával mutatkozik.

Csobot Adél - Istenes Bence

Bár már nagyon szomorúak vagyunk, hogy ennyi kapcsolat ment tönkre idén, még nem írtunk Istenes Bence és Csobot Adél drámájáról. Az énekesnő már januárban arról beszélt, hogy nem tudja, milyen a szerelmes Csobot, aztán júliusban az ura elment paritzni Fluorral egyet, ami nem volt jó ötlet, mert megcsöcsörésztek valakit, és erről fotó is készült. Ehhez képest Csobot és Istenes csak novemberben költöztek szét, állítólag Istenes állandóan aludt, és nem volt ideje a csajára.