Mint minden évben, 2013-ban is lecsapott a reklámipar a hazai celebekre, akik örömmel hirdettek mindenféle terméket. Dukai Regina akkora királynő, hogy az ő hatalmas Facebook nevű hirdetőfalához nem ér fel semmi, az biztos. Azt is felmértük, hogy túl sok celebünk reklámozott idén, így kiemeltük az öt legkínosabb tévészpotot, döntsék el, melyik a leggagyibb szereplés. Ha nagyon kellemetlennek tartja az adott hirdetést, adjon rá egy 1-est, ha ön szerint vállalható, akkor mehet a tízes.

1. Tankcsapda <3 Soproni

Az év egyik csúcsa volt a Tankcsapda "cicás vagy kutyás" reklámja. A debreceni rockerek a Soproninak feküdtek be, jelenleg is díszdobozokon meg mindenféle felületen láthatók, ahogy felüdülnek Magyarország Pilsnerétől. Nézze meg az egyperces, hosszú verziót, és adjon neki!

2. Gianni <3 Danone

Csodás dolog, amikor az embernek rendesen működik a bele, megy a vécézés, és ezt még a karácsonyi zabálás se akasztja meg. Ehhez kell a Danone joghurtja, aminek reklámozását Gianni Anninira, az étteremtulajra bízták, de egyes szpotokban felbukkan Szulák Andrea, Takács "Jónő" Nóra és Katus Attila is. Vannak érthetetlen momentumok is amellett, hogy mindenki nevetve-táncolva örül annak, hogy nincs székrekedése: például egy újságíró, aki elviekben az objektivitást szolgálja, miért áll be egy reklámba?

3. Tóth-ék <3 Telenor

Ugyan nem feltétlen ez lett a legtrébb reklám, mégis lehet, hogy sok telenoros visszasírta tőle a pannonos időket. A Tóth-nővérekkel, Verával és Gabival reklámozták a korlátlan beszélgetést. A reklám története egyszerű: a két tesó telefonon egyezteti a beszélgetést, miközben üvölt a Walking on Sunshine. Eközben az olykor magától is kínos Tóth Gabi olyan helyeken gyalogol (úttest közepe vagy a gyalogosok elől lezárt Margit hídi bringás alagút), ahol tilos lenne, miközben túlzóan hadonászva beszél Verával.

4. Rudolf Péter <3 MinDig TV

Alapvetően viccesre sikeredett a MinDig TV Rudolf Péterre felhúzott reklámkampánya, és biztosan többen értették meg, hogy ősztől elszigetelődnek set-top box nélkül. Azonban a beöltözős, az értelmetlen tévécsatornák világát gúnyoló szpot egy idő után már sok volt.

5. Ördög Nóra <3 Spar

Akciós a toast-kenyér és a wc-papír – derül ki a Spar reklámjából. A tavalyi X-faktor óta Ördög Nóra a Spar egyik fő arca, az egyik idei reklámban hirdette a fenti akciós termékeket. Ekkor már terhes volt, és bemutatta a komplett Angyalműhelyt a reklámban, és elmagyarázta, miért nem a CBA-ba jár megvenni a napi betevőt. Ez is tipikusan az a reklám, hogy csak korlátozottan kínos, nagy mennyiségben viszont elmét mérgező.