A műsorvezető-riporter nem egy ijedős fajta: ugyan korábbi házassága nem jött össze, ismét gyűrű került az ujjára. Pasija hat hónap után kérte meg a kezét szenteste.

December 24-én szenteste eljegyezték Mádai Vivient, aki a napokban a Facebookon közölte a hírt ismerőseivel: „Sok szempontból nagy kihívások elé állított az élet ebben az évben, voltak mély és magas pillanatok, de sosem lehetek elég hálás a JÓ ISTENNEK, hogy mindig a legjobb pillanatban fogta meg a kezem. Hogy csodálatos helyen dolgozhatok, hogy a barátaim mindig mellettem voltak, és hogy találkoztam valakivel, aki teljesen megváltoztatta az életem. Amilyen nehezen indult, olyan szépen záródott az én évem, 2013. Boldog Újévet!” – írta az idővonalára a mostanában a köztévénél tevékenykedő Mádai, aki a gyűrűs kezének fotójához mellékelte a fenti sorokat.

„Szenteste elmentünk sétálni a párommal, akkor térdelt le elém. Nagyon meglepett, hiszen előtte nem igazán beszéltünk erről a dologról, de természetesen igent mondtam” – újságolta, mindemellett pedig tisztában van azzal, hogy az esemény hírét a közvélemény fenntartásokkal kezelheti, hiszen már volt férjnél. Ennek ellenére bátran belevág a következő próbálkozásba. „Nagyon szeretjük egymást, és úgy gondolom, hogy ha a párom megtisztelt engem ezzel a lánykéréssel, természetes, hogy nem utasítom vissza csak azért, mert a házasság nekem már egyszer nem jött össze” – magyarázta Mádai.

A műsorvezető korábban hét hónap ismeretség után ment férjhez egy kollégájához, akivel a Nekedvaló forgatásán ismerkedtek össze. Házasságuk nyolc hónapig tartott, sok volt a vita kettőjük közt. Mostani párjáról annyit lehet tudni, hogy fogorvos, hat hónapja ismerik egymást.