Egyre több előadó szeret felcibálni az ellenkező nemből valakit a színpadra, hogy aztán kicsit kavarjon neki. Lil Kim és Rihanna megdöbbentően profin csinálja, de például Nicki Minaj esetlen. Kié a legprofibb? Egy pont, ha még privátban sem hagyna ilyet, öt, ha már dugdosná is a dollárt a bugyikba.

Britney Spears

Britney Spears 2011-es turnéján is el akarta játszani, hogy ő még mindig az a nő, akit a fél világ meg akar dugni. Ehhez persze jót tesz a kurvás imidzs is, úgyhogy itt is turnékellék volt egy kis rúdtánc. Spears nem volt túl bevállalós, hiszen gyakran másik celebeket részesített abban az örömben, hogy hirtelen átkulcsolja a nyakukat lábaival. Ezúttal a Jersey Shore-ból ismert Pauly D-vel tette meg, akinek az arcából ítélve azért nem ez volt a legerotikusabb élménye.

Chris Brown

Azért legyen férfi induló is: Chris Brown Kelly Rowlandre mászott rá kicsit a színpadon, végigcsókolgatva a nyakát. Bár a férfiöltáncról valamivel halványabb elképzeléseink vannak, szerintünk sokkal többet nem lehetett ebből kihozni.

Lil Kim

Lil Kimben azért lehet bízni ribanckodás tekintetében, és nem is vallott szégyent: Chicagóban egy D-Money nevű úriembert ültetett le egy székre, hogy kicsit rázza rajta azt a legendás segget. Nem aprózza el, nem vet véget neki túl hamar, és az egésszel igazából csak az a baj, hogy nem egy átlag rajongó kapta meg. Meg az, hogy az alkalmi operatőr forgatja a telefonját.

Nicki Minaj

Ahhoz képest, hogy az ember milyen vadnak képzeli el az óriásseggű Nicki Minajt, az ő színpadi öltánca meglepően visszafogott. Tulajdonképpen egy rövid ideig mászik rá az aktuális székre ültetett rajongóra, és kicsit kavar felette, úgy, hogy azért véletlenül se érjenek egymáshoz. Ezért nem járna sok pénz.

Rihanna

Rihanna legutóbbi turnéjának kötelező része az, hogy egy szerencsés rajongót felcibál a színpadra, rámászik, és félreérthetetlen dörzsölős mozdulatokat tesz a rajongó farka körül. Ehhez jár egy minimális melltapi is, bár az idő rövidsége miatt azért így is jobban ajánljuk a nightclubokat, mint a drága Rihanna-jegyek megvásárlását. Az viszont vitathatatlan, hogy az énekesnő ebben is tehetséges.