Összegyűjtöttük azokat az ismert embereket, akiknek szerelmi élete nagyban a nyilvánosság előtt zajlik: Sarka Kata például a nap bármely szakaszában Hajdúval közös fotókkal köszönti a rajongóit, és nem maradnak el a bölcsességek sem. Összeesküvők Niko facebookos oldala hónapok óta csak a focistájáról szól, és Schoberték is elég durván nyomják, ők még videofelvétellel is dokumentálják randijukat, sőt az ágyban is fotózkodnak. Van itt minden: szívecske, nyuszika, szerelmem, rózsaszálak, smár - ha nem lesz rosszul már az első körben, szavazza meg a legnyálasabb párt! Öt pontot adjon a legnyálasabbnak.
A szavazásnak vége

Cseke Katinkáék

Nem semmi Cseke Katinka és Váradi Olasz nyilvános enyelgése. A 42 éves sorozatszínésznő novemberben vállalta fel kapcsolatát a nála 18 évvel fiatalabb fiatalabb roma zenésszel, azóta pedig a Facebookon üzengetnek egymásnak, hogy mennyire szeretik a másikat. Az üzenőfalat letekerve viszont némiképp beleront az összképbe, hogy áprils 10-én még Cseke korábbi pasija, a tunéziai Hassine Derouiche írta a színésznőnek, hogy szereti és hiányzik neki.

3,37

Dukai Gergőék

VV Dukai Gergő sem rejtegeti nőjét a nyilvánosság elől, sőt, büszkén mutogatja a közösségi oldalon. Az exvillalakó legelőször februárban posztolt a Facebookra egy olyan fotót, amiből sejteni lehetett, hogy hálótársra akadt, aztán másnap be is mutatta mindenkinek Krisztit, aki azóta is megvan neki. A lányt szerelmemként illetve nyusziként emlegeti, a feltöltött fotók közt pedig van szívecskés sütis meg kézfogós is, igazából szinte minden közös pillanatukat dokumentálják.

3,05

Hajdú Péterék

Bár köztudott, hogy Sarka Kata már megcsalta Hajdú Pétert és Hajdú Péter is megcsalta már Sarka Katát, valószínűleg egyik fél sem bírná elviselni, ha nem őket tartaná az ország az egyik legirigylésre méltóbb házaspárnak az univerzumban. Ily módon Hajdúné közös fotóval kíván szép napot mindenkinek, közös képpel búcsúzik, csak hogy mindenki tudja, hogy ők mennyire szerelmesek, mindemellett pedig olyan bölcsességeket is megoszt, mint például: "A sikeres házasság egyik titka az, hogy a házastársak egyben barátok is, nemcsak szeretők vagy szobatársak." A nyáladzástól Hajdú Péter se mentes, és ő is megtanulta már, hogyan kell szívecskét produkálni a fotók mellé.

4,16

Összeesküvők Nikoék

Az Összeesküvők című műsor Nikoja már hónapok óta él együtt a Honvéd csatárjával, Délczeg Gergellyel, és azóta más témája nincs is a közösségi oldalon. A focista hol sütivel, hol virággal lepi meg Halmágyi Nikolettet, a lány pedig cserébe átlőtt szívet rajzol a pasija kezére. Ha esetleg kimaradna a napi ugyulu-bugyulu, Niko sürgősen pótolja poszt formájában, és úgy tűnik, a focista is teljesen kész van, tényleg képes szív-jelet küldeni a pályáról csajának.

3,33

Schobert Norberték

Tudni kell, hogy Schoberték esetében is előfordult már, hogy a fitneszguru félredugott. Minderről a Frizbi egyik két évvel ezelőtti műsorában beszéltek, azt állítva, hogy a botlás csak megerősítette a kapcsolatukat. Ezt azóta is bőszen bizonygatják a nyilvánosságnak, legfőképp Rubint Réka az, aki mindenféle romi fotókat posztol oldalára. Akad ott izzadtságtól csorgó csókolózós, tripla szívecskés, biztonságot sugárzó, de még ágyban összebújós is. Az utóbbihoz csatolt szöveg azért megér egy misét, hogy azt mondja: "A kòrházban, mint egy kisgyerek vártam éjjelenkènt a reggeleket és napközben az estéket, hogy újra láthassalak..."- súgta az előbb fülembe a Szerelmem... Olyan nagy "kincs", hogy itt lehet nekem Szeressètek Egymást és használjatok ki minden pillanatot, amit a szeretteitekkel lehettek!!!" És ha ez még mindig nem lenne elég, a házaspár korábban feltöltött egy 35 másodperces videót is arról, hogyan mennek ők randizni. Hát így:

4,47