Elkezdődött egy új év, ezért megpróbáljuk megjósolni, hogy a következő tizenkét hónapban kik lesznek egy kicsit jobban ismertek, és tesszük ezt az alapján, hogy megnézzük, milyen filmek lesznek nagyon nézettek 2014-ben. Az alábbiakban tíz, eddig viszonylag ismeretlen színészt láthat, akiknek jobb ha megtanulja a nevét, mert mostantól valószínűleg többször találkozik velük.

Dakota Johnson

Párszor már írtunk róla, de ha lemeradt volna, elmondjuk, hogy 24 éves, ő Don Johnson és Melanie Griffith lánya, és leginkább azért fogunk vele sokat foglalkozni, mert őt fogják sokszor elfenekelni A Szürke ötven árnyalatának filmváltozatában.

Jamie Dornan

Jamie Dornan 31 éves, modellkedett a Calvin Klein-nak és a Diornak, rögbizett is, de alapjáraton leginkább színész, idén pedig A szürke ötven árnyalatában Dakota Johnsonnal fog főszerepelni.

Eva Green

Igen, tudjuk, hogy Eva Green nem egy nagyon új arc, de idén valószínűleg többet fogja hallani a nevét, mint eddig, mivel a 33 éves színésznő is szerepet kapott a 300 folytatásában, ami a 300: A birodalom hajnala címet kapta.

Natalie Dormer

Aki nézi a Trónok harcát, az tudja, hogy kicsoda Natalie Dormer, aki viszont nem, annak elmondjuk, hogy a 31 éves színésznőt idén nem csak sorozatban vagy férfimagazinban láthatja, hanem a moziban is, méghozzá Az éhezők viadala folytatásában.

Dylan O'Brien

Dylan O'Brien még csak 22 éves, de játszott már az MTV Teen Wolf sorozatában, és Owen Wilson, illetve Vince Vaughn mellett egy viszonylag pocsék vígjátékban. 2014-ben viszont már főszerepet is kapott a tinik új kedvencében, az Útvesztő könyvtrilógia első részében.

Margot Robbie

Igen, ő volt a jónő A Wall Street farkasában DiCaprio mellett, és valószínűleg emiatt is, illetve az idén mozikba kerülő Focus című filmje miatt is sokat fogunk még írni róla. Utóbbi filmben egyébként Will Smith-szel játszik együtt, és a pletykák szerint együtt is vannak.

Brenton Thwaites

A kicsit hülyenevű Thwaites nagyon kölyökképű és nagyon fiatal, viszont a jelek szerint sikeres lesz, mert szerepet kapott a The Giver című sci-fiben, amiben Taylor Swifttel, Katie Holmes-szal, Alexander Skarsgårddal, Jeff Bridges-szel és Meryl Streeppel játszhat együtt. De szerepel majd a Demónában is, tudják, abban, amiben Angelina Jolie lesz a gonosz tündér.

Elle Fanning

Dakota Fanning kishúga Brenton Thwaites mellett szerepel majd a Demónában. Thwaites lesz a herceg, Elle Fanning pedig Csipkerózsika.

Joel Kinnaman

Kinnaman lesz a robotzsaru a Robotzsaruban, és ezzel mindent el is mondtunk. A film valószínáleg nem kap majd sok díjat, de azért érdemes megjegyezni Joel Kinnaman nevét, aki amúgy Olivia Munn pasija.

Anna Kendrick

Anna Kendrick közel sem ismeretlen színésznő, csak nálunk nem futott be nagyon, és csak a poharazós számát ismeri mindenki, de azt is csak a ByTheWay miatt. Anna Kendrick lesz amúgy az Into The Woods-ban Hamupipőke.