A valóságshow-k legfontosabb része egyértelműen az, hogy legyen ott legalább két-három nő, akiknek lehet várni a vetkőzését. Vasárnap érkezik egy újabb csomag, akiket már alig várunk, az eddigiekből pedig őket ítéltük a legjobbaknak. Ön szerint ki az? Egy pont, ha rossz ránézni, tíz pont, ha tökéletes. Ha nem akarja feleslegesen kiégetni az agyát a műsor nézésével, akkor sem kell problémáznia, ugyanis a Velveten is végigkövetheti a VV6 történéseit. A vasárnapi beszavazást folyamatosan közvetítjük majd.
A szavazásnak vége

Ágica

Ágicába sem véletlenül volt annyira szerelmes egy ideig Leo a VV3-ban, hiszen épp elég jól nézett ki. Azóta gyereke és pasija is van, de csúcsformában ezt tudta hozni.

5,60

Anett

Anett a harmadik széria klasszikus kedves diszkós lánya volt. Az a kategória, aki jól néz ki, és mindenki meg is akarja dugni, de senkinek nem jön össze. Persze ettől még jól néz ki.

7,23

Anikó

Nádai Anikónak annyira bejött a Való világ, hogy mostanában az Éjjel-nappal Budapestben is láthatjuk minden nap. Anikó meglepő módon soha nem vetkőzött le teljesen, pedig nagyon sokan szeretnék.

7,90

Dya

A VV5 plázacicája keveset lakott bent, de szerencsére ő is rájött, hogy ha megfelelő mennyiségű csöcsöt pakol ki, akkor azért megragadhat kicsit a köztudatban.

5,90

Gigi

Gigi sem véletlenül került a Playboy címlapjára, és a megítélésén még az sem tudott rontani, hogy a komoly szellemi kihívásokkal küszködő Jerzyvel dugott a negyedik szériában.

6,18

Kinga

A legutóbbi szériából leginkább hisztijeiről emlékezetes nő borzasztóan lerobbant a műsor alatt, de kikerülése után a győztes Attilával fordulatos románcba keveredő Kingára azért nem lehet panasz, hiszen neki is van például Playboy-címlapja.

6,06

Molnár Anikó

Bár Molnár Anikó mostanában plus size modellként érvényesül, azért nem véletlen, hogy ennyit foglalkoztatta őt a Playboy is.

4,63

Pandora

A harmadik szériában akkorát robbant, hogy van egy egészen tisztességes pornófilmje is, hogy sokáig a legkeresettebb magyar videók közt volt az alkotás. Pandora tényleg mindent megmutatott magából.

5,12

Seherezádé

Seherezádé épp DJ-zik, és próbálja minél inkább levetkőzni valóságshow-s múltját, de ettől még a mostanában a melleivel parádézó nőnek itt a helye.

6,24

Zsófi

A negyedik szériában feltűnt Zsófi külseje kérdéses megítélésű. Sokaknak tűnik ovisnak, másoknak viszont kifejezetten tetszik az ártatlan butus tekintete. 

4,68