A két színésznek nagyon sok arcvonása hasonlít, annyira, hogy rokonoknak kellene lenniük. Nem azok, viszont galériát mutatunk olyan fotókból, amelyek alapján ön is így fogja gondolni.

Robert Redfordban és Brad Pittben elég sok a közös: mindketten férfiak, amerikaiak, színészek, szép, szőke első feleségüket barnára cserélték, jótékonykodnak, és noha túl vannak a Hollywoodban legkapósabbnak számító férfikoron, mindketten rengeteget dolgoznak. Na, még ezeken felül az arcvonásokon is osztoznak.

Elöljáróban annyit, hogy tudunk a két színész közötti huszonhét év korkülönbségről. A galériák képkombinációit ránézésre, a rajtuk szereplők életkorával mit sem törődve állítottuk össze, ami kevésbé elegánsan azt jelenti, hogy ha hasonló fotókat találtunk, boldogan egymás mellé tettük őket, esetleg, ha az egyik fekete-fehér volt, a másikból is kiszedtük a színeket. A végeredményt az alábbi galériában láthatja, kattintson és hökkenjen!

Ha ennyi nem lenne elég, megnézheti a családi fotókat idéző közös képeiket is! Ez például a Folyó szeli ketté című filmjük forgatásán készült.

Ez pedig a Kémjátszma egyik bemutatóján, ahol azért nyilvánvaló az emberöltőnyi különbség köztük. Ott középen Jennifer Aniston látható.