Ha nem látta A drót című sorozatot, vagy nem igazán figyelt arra, hogy ki az a gyönyörű fekete férfi a Thor filmekben, és még mindig nem tudja, hogy ki az az Idris Elba, akkor most elmondjuk. Ő Hollywood ügyeletes jóképű fekete színésze, aki tényleg elképesztően tehetséges és szép férfi, annyira, hogy még Katalin hercegné is belepirult, mikor találkozott vele.

Idris Elba 1972-ben született Londonban, a legtöbben talán A drót című sorozat miatt ismerik, de szerepelt a BBC Luther című sorozatában is, amiért Golden Globe-díjat is kapott, és láthatta a Thor filmekben, az Amerikai gengszterben, a Spílerben és a Prometheusban is. Legutóbb pedig Nelson Mandelát játszotta el a Mandela életéről szóló filmben, aminek díszbemutatóját aznap este tartották, amikor Nelson Mandela meghalt.

Idris Elba itthon valamiért még nem számít celebnek és nagy névnek, pedig tényleg érdemes figyelni rá, nem csak színészi teljesítménye miatt, hanem azért is, mert jelenleg ő az egyik legjóképűbb fekete színész, és így végre valaki átveszi Denzel Washington és Will Smith helyét Hollywoodban.

Idris Elba annyira szép férfi, hogy még Katalin hercegné is belepirult, mikor találkozott vele.

Valószínűleg a csokornyakkendőt is azért találták fel, hogy Idris Elba viselhesse, mert férfi ezelőtt még soha nem volt még annyira csodálatos ilyennel a nyakán, mint Idris Elba.

És ezzel szerencsére a színész is tisztában van, amit egy poénnal közölt twitterén – amit amúgy érdemes követni: "A csokornyakkendőmtől folyamatosan merevedésem van, mikor mosolygok... ez normális?"

Csodálatos szelfiket készít, és nem csak saját magáról, a twitterére, hanem a vörös szőnyeges eseményeken is, a rajongóival, akikre ezért baromira irigykedünk.

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy Sean Penn aznap este volt a legboldogabb ember, mikor Idris Elbával ülhetett egy asztalnál.

Idris Elba egyébként nem csak színészkedik, hanem énekel és rappel is Big Driis néven:

És ha még mindig nem esett szerelembe, akkor nézegesse ezt a gifet: