Woody Allent még mindig egy aljas pedofilnak tartja exfelesége, Az Entertainment News mókás tényként tálalta Michael J. Fox Parkinson-kórját, mellesleg elöntötte a víz a vörös szőnyeget.

Tegnap éjjel lezajlott az idei Golden Globe, amin persze osztottak díjakat is, de szokás szerint itt sem maradhattak el azok a balhék sem, amiknek talán a díjaknál is nagyobb utóéletük lesz. Ezúttal három olyan dolog is történt, amikre később is emlékezni fogunk.

Mia Farrow és fia belekötöttek Woody Allenbe

Nagyon úgy tűnik, hogy Woody Allen exneje és fia még mindig nem kedvelik túlzottan Woody Allent, akit ugyebár egy életműdíjjal honoráltak. Nyilvános hőbörgést nem rendeztek, Twitteren viszont kötözködtek kicsit. Farrow még csak utalgatott Allen azon tettére, hogy nevelt lányát vette feleségül: “Ideje szerezni egy kis fagyit, és megnézni a lányokat” – írta a színésznő. Ronan Farrow ezzel szemben sokkal keményebben fogalmazott: “Kihagytam a Woody Allen-áttekintést. Az a rész, amikor egy nő nyilvánosan beismeri, hogy molesztálta hétévesen az Annie Hall előtt vagy után volt?” – tette fel a mindenkit kínzó kérdést.

Michael J. Fox Parkinson-kórja vicces tény

Az Entertatinment News élőben közvetítette a díjátadót, ahol az üresjáratokat azzal próbálták feldobni, hogy a megjelentekkel kapcsolatban fura, általában vicces tényeket közöltek a videón. Ez tök jó ötlet persze, de az azért kicsit erős volt, hogy a “fun fact” nevű kategóriába az is bekerült, hogy Michael J. Foxnál 1991-ben diagnosztizáltak Parkinson-kórt. A vicces tényből persze óriási balhé lett, a csatorna azóta már hivatalosan is bocsánatot kért.

Csőtörés

Jó, ezt talán nem fogjuk emlegetni jövőre, de azért elég vicces, hogy egy ilyen volumenű eseményen csőtörés történik, ráadásul pont úgy, hogy feláztassa a vörös szőnyeget. De nem csak egy egyszerű nedves szőnyegről van ám itt szó, hanem konkrétan egy óriási tócsáról, amitől a halmozottan prémium esemény percek alatt változott olyanná, mint a Sziget egy közepes eső után.