Felületes szemlélők azt hihetnék, hogy Sharon Stone-nál senki sem gyűlöli jobban a melltartót. De tévednének, mert a negyedik évtizedét kezdő Kate Moss nemcsak hanyagolja azt, hanem a meztelen melleit átlátszó felsőkkel mutogatja.

Ha egy idegen bolygóról jöttünk volna, és nem tudnánk, hogy Kate Moss egy szupermodell, simán azt hihetnénk, hogy a mellei rafinált mutogatása miatt híres. A január 16-án negyvenedik évét betöltő Moss ugyanis csak elvétve vesz fel melltartót (mondjuk minek is), viszont nagyon szeret olyan ruhákat hordani, amelyek többé-kevésbé átlátszók, vagy csak átütik a mellbimbói.

A modell fontos születésnapjának alkalmából tehát összegyűjtöttünk néhány emlékezetes esetet, amikor Moss közszemlére tette a melleit – de nem a kifutón, vagy címlapon, mert olyat bármelyik kolléganője tud, hanem bármikor, celebbulin, vagy bármi más okból az utcára lépve. Ha a munkásságáról szeretne olvasni, itt találja a Dívány ezt részletező cikkét. De azért kattintson, nézze meg fotógyűjteményünket, amelynek végén azért ruha nélkül is láthatja.