Ha úgy érzi, így egy hét után akar bekapcsolódni a Való világ történéseibe, most összefoglaljuk önnek, ki, kivel és mit csinált az elmúlt napokban. Van egy főhülyénk, egy lúzerünk, és legalább két tökéletes jelenetünk is.

Azt kijelenthetjük, hogy a Való világ hatodik szériájában rekordsebességgel történnek a dolgok: ameddig a korábbiakban az első hetekben maximum apró feszültségek jöttek össze, addig itt hét nap elég volt ahhoz, hogy örök ellenségeskedések és mély barátságok szülessenek, de még egy románc is kialakult.

A hét hülyéje

Nem lehet kérdés, hogy Zsolt az, aki megdöbbentő pontossággal hozza azt a figurát, aki a butaságát agresszióval akarja kompenzálni. Nem is az a probléma, hogy a jól láthatóan elmebeteg Simont cseszegette napokon keresztül, hanem az, hogy úgy igyekszik lefektetni a nőzés alapjait minden adandó alkalommal, hogy valójában a szóba jöhető tizenegy emberből nyolc utálja. Az a gyanúnk, hogy nem lesz sokáig a villában, mert ilyen figurát tényleg akármelyik lakótelepen ki lehet szúrni.

A hét lúzere

Aurelio szájhősként került be a villába, de azt nem gondoltuk volna, hogy ennyire lefedi a kategóriáját: bár már mindenkinek megmutatta a pöcsét, miközben igyekezett hangoztatni, hogy ő itt bárkit megkap, mégis sírás lett a vége. Nem képletesen, tényleg: Aurelio Teóra akart rányomulni igazán, aki nem csak lerázta, de a biszexuális hajlamait gyorsan bizonyítva inkább Alexával leszbizett kicsit. Aurelio ezt úriemberként fogadta: a sikertelenség miatt elbőgte magát legfőbb bizalmasának, Zsoltnak.

A hét jelenete

Naná, hogy Aurelio emblematikussá vált pöcshelikopterezése, bár Józsi tükörtánca is mély nyomokat hagyott bennünk. Mivel a pöcshelikopterezés korhatáros, ezért itt a második helyezett szerepel, az aranyérmesért kattintsanak ide.

A viszonyok

Ahogy írtuk, rekordsebességgel le lettek osztva a lapok a tizenegy agysebész között. A brutálisan röhögő Alexa, és 500 pasival dugtam Charlotte elválaszthatatlannak tűnnek, ők közösen utálják általában a többi nőt. Az egyetlen szőke, Dorka a jónőként bekerült Izával barátkozik, de ez igazi lánybarátság, ugyanis a színfalak mögött Iza nagyon féltékeny kebelbarátjára, aki sokkal közelebb áll álmai pasijához, Zsolthoz. Teóért különösebben egy nő sem rajong, viszont a férfiak valamiért imádják: a bunkóként bekerült, valójában a legcukibb figurát hozó Józsi okosítja ki a dolgokról, Aurelio ugyebár sír is miatta, Laci pedig még együtt is zuhanyzott vele. Aki valószínűleg örökké rosszban lesz mindenkivel, az az utolsó beköltöző Viki, aki pont annyival okosabb a többieknél, hogy azzal elvágja a lehetőségét is egy közös részeg ordibálásnak, ő egyedül Simonnal van jóban.

A férfiak között jelenleg Simon az egyeduralkodó, őt mindenki akkora zseninek tartja, hogy automatikus tiszteletet kap annak ellenére is, hogy alig bírják elviselni. Józsival azért jóban van, bár azt nem értjük, mi köti őket össze, illetve épp ő jár a legközelebb egy dugáshoz is, amit Charlotte élvezhet ki. Zsolt szerepléről már megemlékeztünk, mellette kicsit másodhegedűs Aurelio, aki igazából emiatt a barátság miatt nem lehet a villa kedvenc hülyegyereke. Kiemelkedik mindenki közül Laci, akinek békebírói-apa-főokos szerepét tulajdonképpen senki sem tudja tolerálni. Mi sem amúgy.

Mellesleg vasárnap este barátságkarkötőket is osztottak a játékosok, ezek nagyjából alátámasztották a tévén keresztül kis követhető viszonyokat, bár azért volt sértődés is.