Charlize Theron és Sean Penn együtt vannak, Ryan Gosling és Eva Mendes viszont állítólag szétmentek. Taylor Swift felszedhette a szemceruzafüggő tinilányok kedvencét, Justin Timberlake és Jessica Biel pedig az új Brangelina. De félredug-e Will Smith?

Az utóbbi másfél hónapban minden eddiginél vadabb pletykákat termelt az amerikai szaksajtó arról, melyik sztár kivel dug vagy szakított éppen. Párosával szüretelünk.

Charlize Theron és Sean Penn

A két színész egymásra találásáról néhány hete már számos jólértesült tudni vél, de mostanában két dolog megerősíteni látszik a pletykákat. Az egyik, hogy Theron január 11-én születésnapi bulit tartott fiának, Jacksonnak, és ott Penn is segédkezett a pónilovagoltatás körül.

A másik fontos tény, hogy Penn idén a harmadik éve rendez jótékonysági bált, és most nagy bejelentést tett (szintén 11-én): a Fox News szerint megvált a fegyvergyűjteményétől, a hatvanöt példányt Jeff Koons szobrász rakta össze egyetlen művé. Beszédében az E!Online szerint azt mondta, a döntést egy erős, dél-afrikai nő sugallatára hozta – Theron pedig történetesen onnan származik, és 17 évesen végignézte, ahogy anyja lelövi az apját, miután az apja részegen halálosan megfenyegette őket, és lányuk hálószobájába lőtt. (A műalkotás 1,4 millió dollárért kelt el, ami 306 millió forintnak felel meg.)

A NY Daily News saját forrásaira hivatkozva ehhez annyit tesz hozzá, hogy a színész egész este simogatta Theront, „úgy néztek ki, mint két szerelmes tini. [...] Egész este ölelgették egymást. Amikor egy Haitiről szóló filmet játszottak be, Sean a fejét Charlize vállára hajtotta, a tenyerébe vette a kezét, és megcsókolta. Nagyon cuki volt." Az egész este boldogan mosolygó páros az esemény után kéz a kézben távozott a lift irányába.

Taylor Swift és Jared Leto

Hát erre nem fogadnánk nagyobb összegben, de tény, hogy a Golden Globe-on az énekesnő és a színész-énekes hosszas csevegésbe bonyolódott – erről számos lap beszámolt, a Daily Mailtől a Hollywood Life-ig. Swift egyébként 24 éves, Leto pedig 42, hiába próbálná ezt szemceruzával álcázni. Az egyébként mellékszereplőként díjazott Leto hosszasan sugdosott a fülébe, és az instagramjára is kirakott egy képet kettejükről.

Sőt, a buli egyik további résztvevője, a Daily Beast szerzője, Marlow Stern is kitett egyet, majd megjegyezte, hogy azok ketten kábé öt percig beszélgettek, ebből nem érdemes felesleges következtetéseket levonni. Mindegy, itt a kép.

Margot Robbie és Will Smith

A Wall street farkasával hírnevet szerző színésznőés a színész múlt év végén közös filmet forgatott, a Focust. Már november elejénbeindult a szóbeszédarról, hogy odavannak egymásért, és együtt léptek le egy stábbuliról, miközben Smith felesége arról beszélt egy jótékonysági rendezvényen – teljesen máshol – , hogy mit tegyen az ember, ha krízisbe került a házassága. Akkor már állítólag két hónapja nem élt együtt a férjével.

Robbie gyorsan cáfolt a Twitteren, azt mondta, egy szó sem igaz, és egy kis hülyéskedésbe láttak többet, mint amennyi volt. (Érdekes: a sztorit, fotókkal először a TMZ hozta le, de mostanra ez eltűnt az oldalukról.) Nemrég pedig arról nyilatkozott, hogy fájtak neki a pletykák, és mennyire megdöbbentették a semmiből jött feltételezések. Smithné decemberben a Facebookon öntötte ki a lelkét, mert a férje egyik barátja meghalt, és hálát ad a sorsnak a szerető családjáért. Amelybe persze a férje is beletartozik.

Eva Mendes és Ryan Gosling

Ez a pár olyan régen jelent meg nyilvánosan, hogy már hónapokkal ezelőtt azt mondták a névtelen források, szakítottak. Az igazat mostanában ritkán szóló Radar Online például arról számolt be, hogy határozatlan időre szüneteltetik a kapcsolatukat, mert “túl gyorsan haladnak a házasság felé, és ezt egyikük sem akarja”. (Ez mondjuk már csak azért is baromságnak tűnik, mert a két színész idén együtt népszerűsíti majd a közös filmjüket, amelyet Gosling rendezett, Mendes pedig játszik benne, úgyhogy nehezen tarthatnak távolságot.) Szerintük főleg Gosling nem akarja, Mendes viszont örömmel szülne gyereket a finoman szólva is szexinek tartott színésznek.

Az OK! viszont azt írja, hogy Mendes akart szakítani, mert bár Goslingban “minden megvan, ami a tökéletes férfihez kell, és papíron tökéletes, mégis azt érezte, hogy valami hiányzik”. Azt is tudni vélik, hogy Mendes fél elköteleződni, és Gosling ezt elégelte meg.

Az egészből annyi biztos, hogy régen láttunk róluk közös képet (a Daily Mail szerint tavaly május óta nem). Igaz, külön készültet is alig. Tessék ezen kiigazodni.

Jessica Biel és Justin Timberlake

Róluk rögtön két dolgot is állítanak: az Examiner, hogy a rendkívül hosszú lábú Biel terhes, ami mondjuk az alábbi fotó tükrében különösen nagy ökörségnek tűnik. Na de állítólag emiatt marad távol a celebpartiktól, hiszen már látszik a hasa, és biztosan sokszor van rosszul. Ön szerint látszik a hasa?

Az OK! szerint viszont hamarosan elválnak, hiszen alig mutatkoznak együtt, és azt is tudni vélik, hogy állandóan veszekednek, külön is költöztek. Azt írják, Timberlake a hunyó, mert nem akar gyereket, viszont rendszeresen félredug, és Biel már konzultál egy válóperes ügyvéddel. A jól értesült forrás szerint „mielőtt összeházasodtak, Justin megígérte Jessicának, hogy belevágnak a családalapításba. De aztán úgy döntött, hogy inkább a turnézással foglalkozik. Jessica átlát a szitán, és darabokra tört a szíve. Özvegynek érzi magát, és az egyik legjobb barátja szerint ő Hollywood legmagányosabb háziasszonya”.

Mi maradunk a tényeknél: Timberlake a január 8-ai People’s Choice Awardson, a díja átvétele után megköszönte gyönyörű feleségének , hogy a türelem mellett olyan apróságokra is megtanította, mint hogy hova tesszük a koszos tányért.

A neje a twittere szerint pedig röpköd, síel és kávézgat. Egy terhesrosszullétektől gyötört nőtől ritkán látni ilyet. Szóval első ránézésre ők az új Brangelina, akikkel minden, illetve azok ellenkezője is megtörténik.

Catherinte Zeta-Jones és Michael Douglas

Az épp szünetet tartó házaspárról annyit biztosan lehet tudni, hogy együtt töltötték a szilvesztert Kanadában, négyesben, a gyerekeikkel ( a 10 éves Carysszel és a 13 éves Dylannel). A Female First azt is tudni véli, hogy Douglas mindent megtesz, hogy rávegye feleségét a folytatásra, ám Zeta-Jones még nem döntötte el, válni akar vagy sem. Néhány hete mindenesetre látták őket, jegygyűrűvel az ujjukon - ebédeltek és moziba mentek.

És ismét csak a Golden Globe-ra kell utalnunk, ahol a színész először a feleségének mondta, hogy mennyire szereti (utána azért a gyerekeiket is megemlítette). Mondjuk szebb lett volna, ha a kérdéses nej ott van, de a gyerekekkel volt, teljesen máshol.